Spor Alanyaspor - Galatasaray maç özeti

Alanyaspor - Galatasaray maç özeti

Paylaş
Alanyaspor - Galatasaray maç özeti

Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Galatasaray sahadan 3-2'lik skorla galip ayrıldı

Haftaya lider giren Galatasaray, zorlu Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Sarı kırmızılı ekip sahadan Gomis, Sinan Gümüş ve Tzavellas'ın kendi kalesine topu göndermesiyle 3-2 kazandı. Aslan böylece Süper Lig'deki puanını 63'e çıkardı.

MAÇ ÖZETİ

90.DK: Maç sona erdi. Alanyaspor 2 - 3 Galatasaray

82.DK: GOL! Galatasaray Sinan Gümüş'le golü buluyor. Mariano'nun akıl dolu pasıyla sağ çaprazdan buluşan Sinan Gümüş, tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

72.DK: Alanyaspor'dan bir pozisyon daha! Emre Akbaba'nın içeri çevirdiği topu Galatasaray defansı güçlükle kornere çeldi.

68.DK: Müsait pozisyonda Garry Rodrigues şut çekecekken dengesini kaybedip yere düştü!

61.DK: Alanyaspor penaltıdan eşitliği sağlıyor. Emre Akbaba, penaltıyı kalenin ortasına yolladı. Kalenin soluna uzanan Muslera, topu ağlarında gördü.

53.DK: Galatasaray mutlak bir gol kaçırdı! Kaleci Haydar ile karşı karşıya kalan Rodrigues'in şutunu Haydar kurtardı.

49.DK: Alanyaspor'da Emre Akbaba'nın şutu, savunmadan sekti ve Muslera'nın bakışları açısından yan direğe çarpıp kornere çıktı.

45.DK: İlk yarı sona erdi

38.DK: Mariano kritik bir yerde top kaybı yaptı. Emre Akbaba ile kontra atağa çıkan Alanyaspor'da Emre'nin pası isabetsiz olunca tehlike büyümeden sona erdi.



32.DK: Galatasaray'da Serdar Aziz sakatlık geçiriyor. Savunma oyuncusu yerde kaldı ve kalkmakta güçlük çekiyor.

25.DK: Fernando'nun faulünün ardından Alanyaspor serbest atış kullandı. Ardından Alanyaspor faul yaptı ve top tekrar Galatasaray'a geçti.

22.DK: GOL! Alanya farkı 1'e inidiyor. Kontra atak ile hızlı çıkan Alanyaspor'da sol kanatta topla buluşan Junior Fernandes, topu sağ ayağına çekip ceza sahası dışından şutunu çıkardı ve Muslera'yı mağlup etti.



17.DK: GOL! Galatasaray Alanya'da farkı 2'ye çıkarıyor. Mariano'nun sağ kanattan açtığı ortada Tzavellas, ters bir doknuşla topu kendi kalesine yolladı.

13.DK: Alanyaspor beraberlik sayısına çok yaklaştı! Lucas, müsait pozisyonda kaleyi yokladı. Muslera çok iyi bir kurtarış yaptı.

10.DK: Alanyaspor'da penaltı beklentisi! Muslera ile karşı karşıya kalan Douglas yerde kaldı. Alanyasporlu futbolcular penaltı itirazlarında bulundu ancak hakem devam dedi.

4.DK: GOL! Galatasaray Gomis'le golü buluyor. Garry Rodrigues'in ceza sahası dışından çektiği sert şut, kaleci Haydar'dan döndü. Bafetimbi Gomis, dönen topta boş kaleye vuruşunu yaptı ve bu sezon 27. golünü kaydetti.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

İLK 11'LER

Aytemiz Alanyaspor: Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Maniatis, Villafanez, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Douglas

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis


3 OYUNCU CEZA SINIRINDA


Sarı-kırmızılı ekipte Aytemiz Alanyaspor müsabakası öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş yarın kart görmeleri durumunda, ligin 31. haftasındaki Beşiktaş derbisinde görev alamayacak.


DEPLASMANDA 25 PUAN KAYBETTİ


Galatasaray, Süper Lig’de bu sezonki bütün mağlubiyetlerini deplasman maçlarında yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, dış sahada oynadığı lig maçlarından 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, deplasmanda çıktığı 14 karşılaşmada 25 puan kaybetti.

Haberin Devamı