Spor Alanzinho el üstünde tutuluyor

Alanzinho el üstünde tutuluyor

Paylaş
Alanzinho el üstünde tutuluyor

Gençlerbirliği maçının 90. dakikasında attığı golle takımına galibiyeti getiren Alanzinho, takım arkadaşları tarafından kutlandı

Maçı tribünden izleyen teknik direktör Şenol Güneş ile Başkan Sadri Şener’in Brezilyalı oyuncuyu özel olarak tebrik ettiği öğrenildi. Spor Toto Süper Ligi’nin 26. haftasında Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek zirvedeki yakın takibini sürdüren Trabzonspor’da, ikinci yarı oyuna girerek 90. dakikada attığı golle takımına hayat veren Alanzinho’ya soyunma odasında sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Takım arkadaşlarının ve teknik heyetin coşkuyla karşıladığı futbolcuyu teknik direktör Şenol Güneş’in ve Başkan Sadi Şener’in de özel olarak tebrik ettiği öğrenildi. Sevgi gösterileri karşısında oldukça mutlu olan Alanzinho’nun, "Şampiyonluk yarışında takımıma katkı yaptığım için çok mutluyum" dediği öğrenildi.

ALANZİNHO: GOLÜN ÖNEMİNİ BİLMEK BAMBAŞKA BİR DUYGU

Sezonun ikinci yarısında oyuna sonradan girdiği Manisaspor ve son olarak da Gençlerbirliği karşısında attığı gollerle üç puanı getiren isim olan Alanzinho, şampiyonluk yarışını sezon sonuna kadar sürdürmekte kararlı olduklarını belirtti.

Alanzinho, Gençlerbirliği maçında attığı golün çok anlamlı olduğunu belirterek, "Karşılaşmanın ikinci yarısında çok iyi mücadele ettik ama istediğimiz golü bir türlü atamamıştık.

Kaleyi karşıma aldığım anda içimden vurmak geldi ve golü hissederek vurdum. Golü attığım andaki yaşadığım mutluluk tarif edilemez. Hele de bu golün şampiyonluk yolunda ne kadar önemli olduğunu bilmek bambaşka bir duygu" diye konuştu.

TOLGA’DAN GALİBİYET GÖZYAŞLARI

Trabzonspor’un Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ettiği maç sonrası gözyaşlarına hakim olamayan kaleci Tolga, takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Tolga, kaleci Onur’un sakatlanmasının kendisini üzdüğünü belirterek, "Maça çıkarken kendime olan güvenim tamdı. Maç içerisinde de bu güvenimi sahaya yansıtmaya çalıştım.

Maç sonunda ise tüm takım arkadaşlarımla birlikte yaşadığımız stres sonucu gözyaşı döktüm. Bundan sonraki haftalarda daha iyi performans sergileyerek, işi sıkıntıya sokmak istemiyoruz. Takım arkadaşlarıma da maç içerisinde gösterdikleri performanstan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

GÜNEŞ SAHAYA İNİYOR

Bordo-mavili takımın iki hafta önce Beşiktaş ile oynadığı maçta hakemle yaşadığı diyalog nedeniyle iki maç men cezası alan Şenol Güneş’in cezası sona erdi.

Tecrübeli teknik adam lige verilen aradan sonra Konyaspor ile oynanacak olan lig maçında tekrar sahadaki yerini alacak.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı