Gündem Albay Gençoğlu görevine başladı

Albay Gençoğlu görevine başladı

Paylaş
Albay Gençoğlu görevine başladı

Albay Gençoğlu görevine başladı

Ergenekon ve İsmail Ağa Cemaati soruşturmaları kapsamında Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal’ın talimatı ile geçen Çarşamba günü Eskişehir’de gözaltına alınan ve askeri uçakla götürüldüğü Erzurum’da çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Eskişehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu görevine başladı.

Haberin Devamı

Dün avukatı Erol Halka ile birlikte Eskişehir’e gelen Kıdemli Albay Erol Gençoğlu, Arifiye Mahallesi Müftülük Sokak’taki evinin bulunduğu Jandarma Lojmanları önünde eşi, yakınları ve çoğunluğu sivil kıyafetli askerler tarafından alkışlarla karşılandı. Albay Gençoğlu bugün sabah lojmanlardaki evinden makam aracına binerek Cunidiye Mahallesi’ndeki İl Jandarma Komutanlığı’na giderek görevine başladı.

Jandarma Kıdemli Albay Recep Gençoğlu’na İl Jandarma Komutanlığı çalışanlarının geçmiş olsun dileklerinde bulundukları öğrenildi. Albay Gençoğlu bir süre makam odasında kaldıktan sonra saat 11.00’de Vali Mehmet Kılıçlar başkanlığında yapılan asayiş toplantısına katılmak üzere makam aracıyla Valilik binasına geldi. Valilik önünde makam aracından inen Recep Gençoğlu kendisine “Geçmiş olsun” diyen bir gazeteciye “Sağol” yanıtını verip içeriye girdi. Vali Mehmet Kılıçlar’ın makam odasındaki asayiş toplantısına Albay Recep Gençoğlu’nun yanısıra Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı da katıldı.

ESKİŞEHİR,(DHA)

Haberin Devamı