Magazin Albüm aşkı buraya kadarmış

Albüm aşkı buraya kadarmış

Paylaş
Albüm aşkı buraya kadarmış

Ece Gürsel'in iki yıldır üzerinde çalıştığı albüm hayali, müzisyen sevgilisi İsmail Tunçbilek'le arası bozulunca suya düştü. Çift, twitter üzerinden fena kapıştı

Tunçbilek twitter sayfasına “Depresyonun bile maskelisi varmış. Nasıl olmasın iki yüzlü, maskelerle gezen insanlar? Şu anda olduğu gibi. Bu film burada biter” diye yazdı önce. “Şimdilik susuyorum ama Allah’ın bildiklerini kullardan saklamayacağım. Pişmanım! Çok pişmanım! Yine inandım ve yine olan zamanıma oldu” şeklinde devam etti sonrasında.

Haberin Devamı

Öfkesine hakim olamayan Tunçbilek, “Dünyanın en değerli, en güzel işini de yapsan taraflardan birinin kalbinde pislik varsa o işten hayır gelmez” ifadesini kullandı ve ekledi “Sen dostum, bende ve kalbimde engellisin artık.” Ece Gürsel ise, Tunçbilek’le mahkemede hesaplaşmaya hazırlanıyor.

Manken-şarkıcı, twitter sayfasına, “Yeni davalar beni bekler. Hiç üşenmeden en fena şekilde uğraşacağım. Ettiğim masraflara yazık” diye yazdı. İsmail Tunçbilek, eşi Gamze’den geçen yıl boşanmış, bu boşanma öncesinde Gürsel’le yakınlaştığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Gürsel’in albüm için 150 bin TL harcadığı söyleniyor.