Mehmet Coşkundeniz Aldatan kadının 10 işareti
HABERİ PAYLAŞ

Aldatan kadının 10 işareti

Haberin Devamı

Aldatan kadınlar çok dikkatlidir ve pek delil bırakmaz. Telefonunu saklamaz, gittiği yerler hakkında yalan söylemez, üzerinde koku, iz bırakmaz. Aldattığını anlamanın en doğru yolu davranışlarını izlemektir. İşte o davranışlar...

1 - İLGİ AZALMASI

Kadının aldatmasına sebep çoğunlukla başka bir aşktır. Artık sevgilisi ya da eşiyle eskisi kadar ilgilenmez. Evliyse evde tek başına zaman geçirmeye başlar, eşiyle paylaşımını azaltır. Evli değilse, buluşmaları azalır veya buluşmamak için bahaneler arar.

​2 - SİNİR HALİ

Söylenen her şey batmaya başlar, sık sık kavga çıkarır. Bu tartışmalarda eski sorunları da gündeme getirir. Bunun altında yatan, eşinin ya da sevgilisinin suçlu olduğunu kendi vicdanına kabul ettirme arzusudur.

3 - AŞIRI KONTROL

Aldatması ortaya çıkmasın diye, eşini ya da sevgilisini aşırı kontrol altına alır. Gittiği her yeri, konuştuğu her kişiyi sorgulamaya başlar. Hatta, “Yoksa sen beni aldatıyor musun?” diye sorarak kendi açığını kapatmaya çalışır.

4 - İLETİŞİMİN KOPMASI

Aklında başkası olduğu için sohbetlerini en alt düzeyde tutmaya başlar. Eşi ya da sevgilisi sohbet konusu açtığında da kısa kesmeye çalışır. Bunun bir nedeni de, sohbet sırasında ağzından bir şey kaçırmama isteğidir.

5 - BEĞENMEME VE KÜÇÜMSEME

Eşinin ya da sevgilisinin daha önce çok beğendiği özelliklerini, davranışlarını artık beğenmemeye başlar. Sürekli küçümser, burun kıvırır. Hatalarını yakalayıp yüzüne vurmaya çalışır. Çünkü hayatındaki ikinci erkekle kıyaslamaktadır.

6 - SEKSTEN KAÇINMA

Seks isteğini çeşitli bahanelerle geri çevirir. Artık kaçamayacak noktaya geldiğinde de, görev icabı sevişir. Çünkü sevgilisi ya da eşiyle seks yaparsa, yeni aşkını aldatmış gibi hissedecektir.

7 - ZEVKLERDE DEĞİŞİKLİK

Aldatan kadın, yeni aşkından etkilendiği için onun beğenilerini de hayatına uygulamaya çalışır. Müzik zevki değişir. Daha önce gitmekten pek keyif almadığı yerlerden, “Ne kadar güzel” diye bahsetmeye başlar.

8 - NORMALLEŞTİRME

Başkalarının sevgililerini aldatmasından sık söz etmeye başlar. Verdiği örnekler arasında aldatan kadınlar da vardır. Bunun nedeni, aldatmanın aslında günümüzde normal kabul edildiğini göstermek olabilir.

9 - MELANKOLİK DAVRANIŞLAR

Uzağa dalmalar, iç çekmeler, herhangi bir film ya da şarkı eşliğinde ağlamalar sık görülmeye başlanır. Sakladığı şey ağır gelmektedir ve ruhu buna tepki vermektedir.

10 - HUZURSUZLUK

Evde, yatakta, her yerde sürekli huzursuz davranır. Tedirgin hareketleri vardır. Özellikle geceleri uykusu bölünür, sık sık uyanır. Uyurken vücudu istem dışı kasılır. Huzursuzluğunu, evliliğine, ilişkisine yansıtır. Gün içinde doğru dürüst gülümsemez bile. Fakat şunu bilmek gerek: Aldatan bir kadını yakalayabilmek neredeyse imkansızdır. Kadın her zaman aldatmadığını kanıtlayacak argümanlara sahiptir. Aldatan kadın, ancak kendi isterse yakalanır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder