Türkiye (Son Dakika) Aldatan kocasından öyle bir intikam aldı ki...

Aldatan kocasından öyle bir intikam aldı ki...

Paylaş
Aldatan kocasından öyle bir intikam aldı ki...

Konya’da S.M., 10 yıllık kocası Ş.M.’nin kendisini aldattığı iddiasıyla içtiği suya uyku ilacı koydu. Derin uykuya dalan kocasının makatına sandalye bacağıyla cinsel saldırıda bulundu. Koca Ş.M. yoğun bakımda

Konya Selçuklu'da yaşayan S.M. (34) iddiaya göre kendisini sürekli aldatan 10 yıllık kocası Ş.M.’den intikam almayı kafasına koydu. S.M. iddialara göre, geçen hafta eşinin içtiği çaya uyku ilacı kattı.

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre söz konusu kadın, önceden hazırladığı sandalye bacağıyla derin uykuya dalan eşine cinsel saldırıda bulundu.

S.M. daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. 112 sağlık ekipleri Ş.M.'yi hastaneye kaldırdı. Ameliyat yaklaşık 6 saat sürdü, sandalye bacağı çıkarıldı, ŞM. yoğun bakıma alındı.

ÇELİŞKİLİ İFADE


S.M. polise çelişkili ifadeler verdi. Önce “Fantezi yapıyorduk” diyen kadın, ikinci ifadesinde eşinin kendisini sürekli aldattığını ve son aldatılma olayının ardından intikam almak için böyle bir şey yaptığını söyledi.

Olayın gerçek nedeni ise Ş.M.’nin sağlığına kavuştuktan sonra alınacak ifadesiyle netlik kazanacak. Ş.M.’nin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürerken eşi başında bekliyor.

Haberin Devamı