Dünya Aldatılan kadından çıplak intikam

Aldatılan kadından çıplak intikam

Paylaş
Aldatılan kadından çıplak intikam

Kendisini aldatan sevgilisinin eşyalarını yarı çıplak modellik yaparak eBay üzerinden satışa çıkardı.

Amerika Florida'da yaşayan 26 yaşındaki genç kadın, kendisini aldatan erkek arkadaşından intikam almak için eşyalarını eBay üzerinden satışa çıkardı. Kendisini Taylor Morgan olarak tanıtan genç kadın, bununla da yetinmeyip, satışa çıkardığı giysi ve eşyalarla yarı çıplak poz verince bir anda internet yıldızı haline geldi.

Haberin Devamı

Facebook üzerinde de bir sayfa hazırlayan Morgan, gerçek adını vermeyi reddediyor ancak satışlardan şimdiye dek 1000 dolar kazandığını söylüyor.

Sevgilisinin eşyalarından biri olan 49 dolar değerindeki kareli gömleği de satışa çıkaran Morgan, 33 teklif aldığı gömleği 87.50 dolara satmayı başardı. Açık artırmayı kazanan alıcıya "özel" bir teşekkür notu ve sitede yayınlanmamış bir fotoğraf göndereceğini söyleyen Morgan, şimdiye dek 21 parça eşya sattı.

Kimliğini ve işini gizleyen genç kadın, Fox, ABC ve CBS televizyonlarında da haber konusu oldu. Bir internet fenomeni haline gelen Morgan, sadece bugün 500 e-posta mesajı aldığını, mesaj gönderenler arasında Avustralya, Almanya ve İsveç vatandaşları olduğunu, kadınların da erkekler kadar mesaj gönderdiğini söylüyor.

Haberin Devamı