Cumartesi Postası Aldatılan kadınlar

Aldatılan kadınlar

Paylaş
Aldatılan kadınlar

Kadınlar da, erkekler de aldatılıyor. Peki ama erkekler neden aldatıyor?

Yıllardır pek çok kişinin sorduğu bu sorunun cevabını İngiliz yazar Peadar de Burca araştırdı. Peadar de Burca 5 yıl süren araştırması süresince karısını aldatan 250 erkek ve kocası tarafından aldatılan 60 kadınla görüştü.

Haberin Devamı

Kadınların 57’sinin eşlerini affettiğini, erkeklerin eşlerine aldatma konusunda yalan söylediklerini belirten yazarın tespiti şöyle: Erkekler, kadınlar tarafından kolayca affedildikleri, bir de yaptıkları yanlarına kar kaldığı için eşlerine ihanet etmekte bir sakınca görmüyor!!!

Kadınlar ise erkeklerin suçluluk hissettiğini sanıyor. Ama aslında erkekler hiç suçluluk duymuyor. İhaneti ortaya çıkan pek çok erkek eşini değil, bir sonraki ilişkisinin kiminle olacağını düşünüyor! Adatılan kadınların da bir ortak noktası var. O da kendilerine güvenmiyor olmaları.

İngiliz yazar Peadar de Burca güvensiz kadınlara bir de tavsiyede bulunuyor: Kendinize güvenin, eşinizden sürekli ilgi talep edin. Sizinle birlikte olduğu için eşinizin çok şanslı bir erkek olduğunu her fırsatta vurgulayın. Erkeğiniz sizi aldatırsa ikinci bir şansı olmadığını bilsin.

Haberin Devamı