Mehmet Coşkundeniz Aldatıldığınızı anlamanın 30 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Aldatıldığınızı anlamanın 30 yolu

1- Suçluluk duygusu aldatan kişiyi karşısındakine ‘daha iyi davranmaya’ yöneltir. Bu yüzden isteklerinize her zamankinden daha tatlılıkla yaklaşacaktır. Tabii sadece ilk zamanlarda...

2- Suçluluk duygusu ve vicdan azabıyla normalde yapmadığı bir şey olsa bile size küçük ya da hediyelerle jest yapmaya başlar.

3- Her zaman yaptıklarının dışında hareketler, alışkanlıklar içinde olur. Farklı hobiler ortaya çıkar...

4- Suçluluk duygusu ve vicdan azabı bir yere kadar! Duyguları öylesine karışmıştır, sinirleri öyle bozulmuştur ki; saçma sapan şeyler birdenbire kavga nedeni olur.

Haberin Devamı

5- Duygu sömürüsü devreye girer. Ondaki değişiklikleri fark edip istemediği sorularla karşısına çıkmayın diye depresif bir tavır takınarak kendisine daha şefkatli yaklaşmanızı sağlar.

6- Daha az birlikte vakit geçirmek ve özellikle de sohbet etmek için her zaman bir bahanesi vardır. Asıl amaç ‘açık vermemeye’ çalışmaktır.

7- Gece uykuları son derece kötüleşir. Sürekli huzursuz ve hatta kabus görerek uyur. Uykusunda konuşup ağzından yanlış bir şey çıkacak diye de endişelidir!

8- Sevdiği sinema, müzik gibi konulardaki zevklerinde değişiklikler olabilir. Eskiden burun kıvırdığı pek çok şeye birdenbire ilgi duymaya ve toz kondurmamaya başlar.

9- Kendine güven tavan yapar! O artık aynada kendisine bakmaya doyamayan biri olup çıkmıştır.

10- İlişkinizle ve sizinle ilgili acımasız eleştiriler yapar. Sanki siz ve bu ilişki onun düşmanısınızdır.

11- Kendisiyle ilgili hiçbir eleştiriye tahammülü yoktur. En küçük bir eliştiride kendini savunur, asla hatalı olduğunu kabul etmez.

12- Dışarda ekstra vakit geçirebilmesi ancak uzaklaşarak mümkün olacaktır. Evde eskisinden daha az vakit geçirmeye başlar. Daha önce önem verdiği ev düzenini unutup gitmiştir.

13- Saçınızı kestirip rengini değiştirdiniz, farklı tarzda bir kıyafet giydiniz diyelim. Büyük olasılıkla fark etmeyecektir, herhangi bir yorumda bulunmayacaktır.

14- Eskiden sık sık söylüyor olsa bile artık ‘Seni seviyorum’ demez.

15- Sakın ‘Her zaman yaparım ve bayılır’ diyerek sürpriz falan yapmayın. Asla eski heyecan ve coşkuyu görmezsiniz. O artık suçluluk duymaktadır.

Haberin Devamı

16- Kendisini başkalarıyla kıyaslar. Bu da size olan ilgisini kaybetmeye başlamasındandır.

17- Telefonunda aramaların olduğu liste eskisinden daha kısadır. Ayrıca mesaj kutusunda yığılmış silinmeyi bekleyen mesaj yoktur. Artık bu konuda çok temiz ve titizdir!

18- Arkadaşlarıyla çok sık buluşmaya başlar. Bunun bir sebebi kendisine ilişkisi olan kişiyle buluşma vakti ayarlamaksa diğer sebebi sizden uzak ve daha rahat hissedeceği ortam sağlamaktır.

19- Eskiden yüzünüze küçük bir öpücük konduran, saçınızı okşayan kişi gitmiş yerine, daha az dokunan, daha az şefkat gösteren biri gelmiştir.

20- Özellikle evli değilseniz, evlilik gibi gelecek planları hakkında hiç konuşulmaz. Evliyseniz ortak gelecek ve yatırımlar birdenbire görünmez olmuştur.

21- Karşınızda artık bir kitap ve sinema kurdu vardır. Köşesine çekilip kitap okur, film izler.

22- En büyük mesafe yatak odasındadır! Sizinle sevişmek konusunda asla eskisi gibi istekli değildir. Olduğunda da ‘görev icabı’ duygusu bırakacaktır.

Haberin Devamı

23- Söylediği sözler ve yaptığı espriler hesapsız kitapsızdır. Lafın nereye gideceğini hiç umursamadan konuşur. Eskiden güldürmek amacıyla yaptığı şakalardan eser kalmamıştır.

24- Birdenbire ‘özel alana’ ihtiyaç duymaya başlar. Siz tek kişi değilsinizdir, herkesin kendine ait bir özeli vardır. Bunu hatırlamıştır!

25- İlerleyen evrelerde gece uykusunda ya da günlük konuşmalar sırasında ağzından başka isim çıkabilir.

26- Siz hala uyuyor olabilirsiniz ama etrafınızdakilerden gelen uyarıları hemen ciddiye alın. İlişkiler bazen dışardan daha objektif görülebilir. Yakınlarınız ne diyor, takılıp kalmayın ama kulak verin!

27- Hesap sorma ifadesi içeren tek cümleniz bile onu çıldırtmaya yetebilir. ‘Neredeydin?’ sorusu asabiyet fitilini ateşleyecek sihire sahiptir.

28- İnsan gece uykusunda yarı bilinçli olur. Uyandığında pek çok kişi bir anlığına nerede, kiminle olduğunu hatırlamayabilir. Hele de karışık bir trafiği varsa. Aldatan kişi de uyanınca etrafa bir göz atar.

29- Bilgisayar başında vakit geçirirken bulunduğu odanın kapısı sıkı sıkıya kapalıdır. Ve özellikle bu durumdayken hiç rahatsız edilmeye tahammülü yoktur.

30- İnsanın gördükleri kadar hissettikleri de doğrudur. Aklınızı bırakıp bir an duygularınız size ne diyor ona bakın. Genellikle yanıltmazlar...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder