Magazin 'Aldatıldım ama saygı duyuyorum'

'Aldatıldım ama saygı duyuyorum'

Paylaş
'Aldatıldım ama saygı duyuyorum'

Kendisini aldatmakla suçladığı eşi Sema Göğebakan'dan geçen günlerde boşanan Murat Göğebakan, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı

Dün sabah hakkında yorum yapılması üzerine Seda Sayan'ın programına telefonla bağlanan ve 41 yaşındaki eski eşinin kendisini 21 yaşında bir gençle aldattığını söyleyen Göğebakan, "Sema Hanım'ı her şeye rağmen sevdim, dedim.

Haberin Devamı

Onunla hiç barışmadık, dedim. O gün evi terk ettim. Oğlumla beraber 3 ay ofiste, koltukta yattım. Şu anda elim ayağım titriyor. Ben kanserden çıktım. Çıktığımda bütün varımı yoğumu 21 yaşındaki soytarı yüzünden kaybetmiştim. Yetmiyor ailemin yüzüne bakamıyorum" dedi.

Ardından "Adı geçen kadına her şeye rağmen insan olarak saygı duyuyorum" deyince Sayan, Göğebakan'a çok sinirlendi ve "Niye bunları yaşatan kadına saygı duyuyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

'SEMA'NIN AĞIRINA GİDİYOR'

Sema Göğebakan'ın yakın çevresi ise "Murat ile Sema çok önceden boşanacaktı. Murat'ın lösemi rahatsızlığı çıkınca boşanma ertelendi. Şimdi Murat'ın ihanete uğramış gibi konuşması, Sema'nın çok ağrına gidiyor” şeklinde yorum yaptı.

Haberin Devamı