Magazin 'Aldatmamak için kendimi tutuyorum'

'Aldatmamak için kendimi tutuyorum'

Paylaş
'Aldatmamak için kendimi tutuyorum'

Zeynep Beşerler, sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun, kendisini aldattığı iddialarını ciddiye almıyor

‘Kenan ihanet etmez’

Dizi film ‘Ezel’ ile vizyondaki ‘Ejder Kapanı’nın yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, ‘Aşk ve Ceza’nın ‘Viyolet’i Zeynep Beşerler’le 5.5 yıldır aşk yaşıyor. Sık sık Kenan İmirzalıoğlu’nun, sevgilisini aldattığı iddia ediliyor.

Ama Zeynep Beşerler bu söylentilere hep gülüp geçiyor. Zeynep Beşerler “Şuursuz erkek, ihanet eder. Kenan’ın beni aldatacak kadar şuursuz olduğunu hiç düşünmüyorum.

Eğer günün birinde öyle bir şey yaparsa, asla affetmem. ‘İhanet eden adam hayvansal dürtülerinin kurbanıdır’ sözünü kabul etmem mümkün değil” diyor.

‘Aklım başka kadınlara kayıyor’

Kenan İmirzalıoğlu ile şimdilik evlenmeyi düşünmediklerini söyleyen Zeynep Beşerler çok mutlu olduklarının altını da özenle çiziyor. Kenan İmirzalıoğlu ise şöyle konuşuyor:

Aklım başka kadınlara kaymıyor dersem yalan olur. Ama Zeynep’e sadığım. Tabii bu kendiliğinden meydana gelmiyor. Kendimi hakikaten tutmam gerekiyor.

Yine de söz konusu aşksa, hiçbir zaman büyük laf etmeyeceksin. Adamı fena savurur çünkü. Gerçi Zeynep tipik bir Aslan burcu kadınıdır. Kimseye pabuç bırakmaz”.

Haberin Devamı