Magazin Aldattı, terk etti, geri döndü!

Aldattı, terk etti, geri döndü!

Paylaş
Aldattı, terk etti, geri döndü!

Aldattı, terk etti, geri döndü!

Son dönemde eski sevgilisi Rus Oksana Grigerova’nın “Bana hakaret etti ve öldüresiye dövdü” gibi iddialarının yanı sıra internete düşen “ırkçı ve kaba” ses kayıtlarıyla da gündemden düşmeyen Mel Gibson, yeni kararlar aldı. Yaşadığı çöküşün ardından 470 milyon dolar tazminat ödeyerek boşandığı eski eşine dönen Gibson, ABD’yi terk ediyor.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİ SAVUNDU

Kendisine yöneltilen ağır suçlamalar nedeniyle terapi gören, servetinin büyük bir kısmını, hayranlarını ve saygınlığını kaybeden Gibson’a destek veren tek kişi eski eşi oldu. Aktörün 7 çocuğunun annesi olan Robyn, evlilikleri boyunca ne kendisinin ne de çocuklarının asla şiddete maruz kalmadıklarını söyleyerek aktörü savundu. Mel Gibson bu zorlu dönemde gösterdiği desteğin ardından eski eşiyle tekrar bir araya geldi ve onun tavsiyesine uyarak ülkeyi terk etme kararı aldı.

SİLAHLARI POLİSTE

Maddi sıkıntı yaşadığı da bilinen Gibson, New York’taki 26 milyon dolar değerindeki evini 16 milyon dolara sattı. Aktör ailesiyle birlikte anavatanı Avustralya’ya yerleşeceğini açıkladı. Mel Gibson ile Oksana Grigerova arasındaki dava ise ABD’de devam ediyor. Son olarak şiddet kullanımı iddiaları nedeniyle çıkartılan bir mahkeme kararı sonucu Mel Gibson silah koleksiyonunu polise teslim etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Mel Gibson bu skandallarla gündemde:

9 AYLIK BEBEĞİNE VURMUŞ!

BU SES KAYDI OLAY YARATACAK!

RUS SEVGİLİSİNİN DİŞLERİNİ KIRDI!

HAMİLE EŞE PORNO YILDIZLI İHANET!

Habertürk