Gündem Alem yapan soyguncunun paralarına el konuldu

Alem yapan soyguncunun paralarına el konuldu

Paylaş
Alem yapan soyguncunun paralarına el konuldu

Ataşehir'de bir banka şubesinden 13 bin 680 lira gasp eden Turgay Z.'nin soygundan sonra alem yaptığı iki kadın polis tarafından bulundu

Ataşehir’de bir banka şubesinde 21 Şubat’ta meydana gelen olayda elinde silah yüzünde sağlık maskesi bulunan bir kişi, banka şubesini soymuştu.

Şubeye giriş yaptıktan sonra güvenlikçinin silahını da alan ve iki tabancayla çevreyi tehdit eden soyguncu kasada bulunan 13 bin 680 lirayı alarak kaçmıştı.

Soygun sırasında zanlı çevresine "Kız kardeşim hasta bu nedenle yapıyorum" diye bağırmıştı. Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma sonucu yakalanan Turgay Z.’nin soygundan hemen sonra 5 yıldızlı bir otele alem yapmaya gittiği iki kadın polis tarafından bulundu.

SOYGUN PARASIYLA GRUP SEKS

Turgay Z.’nin kadınlara verdiğini söylediği 2 bin lira geri alındı. Turgay Z.’nin kadınları daha önceden tanıdığı ve zaman zaman para karşılığında birlikte olduğu öğrenildi.


Turgay Z.’nin babasına da soygun parasından 2 bin lira verdiği belirlendi. Polis bu paranın bin lirasına el koydu. Turgay Z.’nin babasının, diğer bin lirayı harcadığını söylediği ileri sürüldü.

Yetkililer, bir hafta içinde 13 bin 680 lirayı harcayan zanlının parayı kime dağıttığıyla ilgili araştırmanın devam ettiğini söylediler. Bulunan paraların adli emanete gönderildiği belirtildi.

Ali AKSOYER/DHA

Haberin Devamı