Spor Alemcilere gizli ceza

Alemcilere gizli ceza

Paylaş
Alemcilere gizli ceza

Fenerbahçe yönetiminin seks skandalına adı karışan Bilica, Vederson, Lugano, Deivid, Dos Santos ve Roberto Carlos'a 50'şer bin dolar ceza kestiği ortaya çıktı

Sadi Kemal Yaşar imzasıyla yer alan haberde Fenerbahçe Yönetimi seks skandalına adı karışan 5 yabancı futbolcuya toplam 300 bin dolar ceza kestiği ileri sürüldü.

Disiplinsiz davranışta bulunan Kazım Kazım'ı takımdan uzaklaştıran, Önder Turacı'yı da kadro dışı bırakan sarı lacivertliler, bir otelde seks partisi düzenleyen yabancı oyuncularına sadece para cezası kesti.

Kendi isteği ile ülkesine dönen Roberto Carlos'un yanı sıra Vederson, Bilica, Lugano, Dos Santos ve Deivid'e verilen 50'şer bin dolarlık ceza kamuoyundan saklandı. Bu durum camiada çeşitli yorumlara yol açtı.

Gece kulübü dönüşünde trafik kazası geçiren Kazım Kazım ile evinde bileğini kesen Önder Turacı'yı takımdan uzaklaştıran yönetimin yabancıları sadece para cezası ile uyarması eleştiriliyor.

Özellikle Önder Turacı'nın haksızlığa uğradığı ve bir an önce affedilmesi gerektiği ileri sürülüyor. Yönetimin FIFA'ya aykırı bir şekilde kestiği 50 bin dolarlık cezalara futbolcuların itiraz etmediği öğrenildi. Buna sebep olarak da seks partisi düzenlenen otelden elde edilen belgeler gösterildi.

İstanbul/DHA

Haberin Devamı