Spor Alemin kralı Beşiktaş'a

Alemin kralı Beşiktaş'a

Paylaş
Alemin kralı Beşiktaş'a

Beşiktaş, Ronaldinho transferinde sessiz ama sağlam gidiyor

Beşiktaş’ta Ronaldinho sesleri iyiden iyiye yükselmeye başladı. Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı süperstara imza attırmak için her türlü yolu deniyor. Yıllık maliyeti, Beşiktaş’ın mali yapısını sarsacak nitelikte olan Sambacı için sponsor görüşmeleri de sürüyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’tan 1 sezon için 6 milyon Dolar talep eden Ronaldinho’nun, reklam gelirleriyle birlikte bu fiyat 10 milyon Dolar’a kadar çıkıyor. Ancak Fikret Orman ve yöneticiler bu transferi neticeye kavuşturmak için kararlı.

Birçok firmayla sponsorluk görüşmeleri yapan Siyah-Beyazlılar’a ‘tamam’ diyen ilk firma Nike oldu. Ronaldinho’nun sponsorluğunu yapan ünlü spor giyim firması, Kartal’ın bu transferdeki en büyük destekçisi olacak. Yönetim, Nike’ın yanı sıra bir de süpermarket zinciriyle anlaşmaya vardı.

25 TEMMUZ'DA BİTİYOR

Siyah-Beyazlılar, asıl büyük desteği ise yıllardır önemli iş ilişkileri içinde olduğu Denizbank’tan almayı planlıyor. Hafta içerisinde, Deniz Yatarım’a, 12 milyon adetlik payın borsada işlem görülebilir niteliğe gelmesi için yetki veren Siyah-Beyazlılar, buradan yaratılacak kaynakla birlikte transferde önemli bir adım atmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Atletico Mineiro’nun, Libertadores Kupası finalinde 2. maçına çıkmasını bekleyen Beşiktaş, 24 Temmuz’da oynanacak olan karşılaşmanın ardından harekata başlayacak.