Faik Gürses Alex böyle istedi
HABERİ PAYLAŞ

Alex böyle istedi

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin iki dakikada iki gol bulup mağlubiyetten çıkışı aslında Gaziantepspor’un ilk yarıda biri fileye giden üçü de kaçan pozisyonlarına bağlıydı. İlk 45 dakikada hiçbir şey üretemeyen Fener’de Alex sazı ikinci yarıda eline alınca hem Gaziantep kilidini açtı hem de ‘Bensiz Fenerbahçe olmaz’ mesajını bir defa daha baskıya verdi.

İlk golde oyunu kuran, ikinci golde Baroni’yi topla buluşturan, üçüncü golde de sahne alan Brezilyalı durarak da olsa çömelerek de oynasa maçın her saniyesinde iş yapıyor. Hem Emre’nin yokluğunda hem de Mehmet Topuz ve Gökay’ın kötü oyunlarında takımını yöneten Alex bu galibiyetin baş mimarıdır, gerisi laf.
[[HAFTAYA]]

Kırılma anı Bekir Ozan Has’ın kaçırdığı gollerdi. Ama Kerim Zengin’in sarı kartı varken Stoch’a arkadan tendona müdahalesi fauldür. Bunun yorumu da Abitoğlu’na aittir. Bu pozisyona kart veren de var, devam ettiren de. Abitoğlu tercihini karttan yana kullandı. Kimse bir şey diyemez. Oyunun ikinci kırılma anı da bu dakikaydı.

Gaziantep 10 kişi kaldıktan sonra Karcemarskas’ın önüne yaslandı. İkinci yarının büyük bölümü deplasman takımının sahasında oynandı. Böyle bir Fenerbahçe’nin yine de iyi gününde olmamasına rağmen oyunu çevirmesi taktir edilecek futbol hadisesidir. İyi oynarken 3 puan alamamanın yanı sıra kötü oyunla gelen 3 puan ileriki haftalarda Aykut Kocaman’ın tedavi edeceği bir unsurdur.

Ancak şunu söylemeliyim; bu Bienvenu santrforsa ben de Nasreddin Hoca’yım. Young Boys’ta oynarken yaptığı hareketler Aykut Kocaman’ın onu transfer etmesine yeterli gelmişti, ama şimdi emekliyor. Artık üstüne para versen de kimse almaz. Bu ne geriye gidiştir. Hayret!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder