Spor Alex: Gökhan bize faydalı olur

Alex: Gökhan bize faydalı olur

Paylaş
Alex: Gökhan bize faydalı olur

Fenerbahçe kaptanı Alex, Gökhan Ünal'ın Fenerbahçe'de başarılı olacağını söyledi

Antalya’nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek beldesindeki Limak Arcadia Oteli’nde kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Alex, basın toplantısı düzenledi.

Antalya kampında teknik direktör Christoph Daum ile sert idmanlardan geçtiklerini vurgulayan Alex, "Tüm futbolcular kendini gösteriyor, forma savaşına girdiler. Bu da hocamıza yarayacak. Denizlispor maçından önce de herkes iyi şekilde hazır olacaktır" dedi.

"SONUÇTAN MEMNUN AMA..."

Alex, "Saha içindeki futbol sizi tatmin ediyor mu" sorusu üzerine, "Sonuçlardan memnunum ama kalitemizi gözönüne alarak saha içindeki oynadığımız futboldan memnun değilim.

Bizim kalitemize baktığımızda, bireysel ve takım kalitemize baktığımızda, sonuçlarla birlikte daha da iyi futbol oynayabiliriz. Memnun olmadığım nokta bu" diye konuştu.

KAZIM VE ÖNDER’İN AYRILMASI

"Kazım ve Önder’in takımdan ayrılmış olmasının takım içindeki yansıması nasıl oldu" sorusunu da Alex, şöyle yanıtladı: "Önder Turacı uzun senelerdir Fenerbahçe’de top koşturuyor. Oynadığı zamanlarda da kulübe de olduğu zamanlarda da her zaman için elinden gelenin en iyisini yapmış, benim gözümde başarılı olmuş bir oyuncudur.

Bilica ve Lugano’nun yokluğunda forma şansı bulduğunda gayet iyi performans gösterdi. Kazım da iki senedir çalışmalarının meyvesini almaya başlamışken o da takımımızda şu anda yok. Bu iki oyuncu da kaliteli oyunculardır. Şu anda takımımızda yoklar.

Biz oyuncular olarak bazı şeyler var ki çok fazla yorum yapamayız ya da burnumuzu sokamayız. Yönetimsel bir karar..."

GÖKHAN ÜNAL TRANSFERİ

Gökhan Ünal’ın Fenerbahçe’ye transferini sorun bir gazetecinin bu futbolcuyla ilgili görüşlerini sorması üzerine Alex, Fenerbahçe’de forvette Guiza, Semih ve Furkan olduğunu vurguladı.

Gökhan Ünal söylentilerini kendisinin de duyduğunu ve bu oyuncunun farklı özellikleri olduğunu dile getiren Alex, "Onun çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Eğer gelirse bizim takımımıza faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Gökhan Ünal Fenerbahçe'de

Haberin Devamı