Spor Alex Güiza'ya çattı

Alex Güiza'ya çattı

Paylaş
Alex Güiza'ya çattı

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, sürekli sorun çıkaran takım arkadaşı Daniel Güiza'nın artık bir karar vermesi gerektiğini söyledi

Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen, son olarak yeni sezon öncesi sürekli sorun çıkarıp ayrılmayı kafasına koyan Daniel Güiza, kaptan Alex’i de sinirlendirdi.

Haberin Devamı

Brezilyalı yıldız dün düzenlediği basın toplantısında takım arkadaşlarına üstü kapalı sert mesajlar gönderdi. Alex, Güiza ile konuşmak için birkaç kez çaba harcadığını, ancak bunda başarılı olamadığını dile getirerek, “Hiçbir futbolcu Fenerbahçe’den büyük değildir. Güiza’nın kalma veya gitme konusunda bir an önce kararını vermesi gerekiyor. Ne Güiza, ne Alex, kimse Fener’den önde olamaz” dedi.

KOCAMAN'I DİNLEMELİYİZ

Teknik direktör Aykut Kocaman ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Kaptanı, “Her hocanın farklı yapısı var. Aragones, Daum, Aykut Kocaman... Üçü de kendine has bakış açısına sahip. Şimdi takımın başında Aykut Kocaman bulunuyor. Bizim, onun söylediklerini en iyi şekilde yapıp, kendimizi hazırlamamız gerekiyor. Kocaman, çok anlayışlı ve futbolcuya güven veren bir kişiliğe sahip” diye konuştu.

Haberin Devamı

Alex, rakiplerin transferleri ile ilgili olarak şunları söyledi: “Quaresma, Guti, İnsua gibi gibi transferler ilk bakışta iyi. Ama önemli olan sezon içindeki performansları.”