Spor Alex: Hata lüksümüz yok

Alex: Hata lüksümüz yok

Paylaş
Alex: Hata lüksümüz yok

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, sezonunun ikinci yarısının çok zor geçeceğini ifade ederek, "Hata yapma lüksümüz yok" dedi

Kendisine ait internet sitesinde, sezonun ikinci yarısı için kısa bir değerlendirme yapan Brezilyalı futbolcu, yeni yıla 2009’daki performansı tekrarlayarak başlama çabasıyla girdiklerini kaydetti.

Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğu hedeflediklerini kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, Türkiye’deki sahaların şartlarından da yakınarak şöyle konuştu: "İkinci yarıyı da lider bitirmek hiç şüphesiz hedefimiz. Ancak bunun için 16 hafta boyunca çok zorlu ve mücadeleli maçlara çıkacağız. Uzun bir yol bizi bekliyor.

Ayrıca ikinci yarıda her şey değişik olacak. Karşı karşıya geleceğimiz bazı ekipler düşmemek için mücadele edecek. Bazıları ortalarda bir yerde bitirmek için hedefsiz oynayacak.

En zorlusu olan bazı ekipler de ilk sıralar için kavga verecek. Bütün bu rakiplerin yanında Türkiye’nin soğuk havasını, sahaların kötü şartlarını da hesaba katarsak ikinci yarı hiç de kolay olmayacak. Bundan dolayı hata yapma lüksümüz yok."

Haberin Devamı