Spor Alex sonuçtan memnun

Alex sonuçtan memnun

Paylaş
Alex sonuçtan memnun

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Bursaspor maçında kötü bir performans ortaya koymalarına karşın yarı finale çıkmalarının sevindirici olduğunu söyledi

Fenerbahçe Televizyonu’na karşılaşmayı değerlendiren Alex, maçın ilerleyen kısımlarında sahada tamamen Bursaspor’un oynadığının görüldüğünü kaydederek, "Bizi üst tura geçirecek golü attık. Sadece bu açıdan mutluyuz. Onun haricinde açıkçası sahada futbol oynamadık" diye konuştu.

Bursaspor maçından ders çıkarmak zorunda olduklarını anlatan Brezilyalı futbolcu, ilk maçı 3-0 kazanan takım olarak daha rahat olmaları gerektiğini, ancak sıkıntı çeken tarafın kendileri olduğunu ifade etti. Alex’in sözleri şöyle:

"DERS ÇIKARMAK ZORUNDAYIZ"

"Elbette bu maçtan ders çıkarmak zorundayız. İlk maçta baktığınızda 3-0’lık bir galibiyet var. Genelde bu tip maçlar olduğunda rövanş maçında ilk maçı 3-0 önde bitiren takımın daha rahat oynaması gerekiyor. Kaybetmiş olan takım arkadan geleceği için çok daha fazla koşması gerekiyor.

Fakat bugün baktığınız zaman ilk maçı 3-0 almamıza rağmen sıkıntıda olan taraf yine bizdik. Bu bakımdan dersleri çıkarmalıyız. Çünkü futbol her zaman aynı şansları sizin önünüze sunmayabilir.

Affetmediği zamanlar da olabilir. Attığımız bir golle bir üst tura yükselebildik. Fakat bugün saha içinde gösterdiğimiz oyundan çok çok ders almamız gerekiyor."

Güiza'dan hayat öpücüğü
Daum: Önemli olan turu geçmek
Ertuğrul Sağlam hakemlere yüklendi

Haberin Devamı