Spor Alex ve Stoch neden yedekteydi?

Alex ve Stoch neden yedekteydi?

Paylaş
Alex ve Stoch neden yedekteydi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Trabzonspor deplasmanında hem kaptan Alex'i hem de yeni transfer Stoch'u yedek soyundurdu

Antalyaspor maçındaki performansıyla tam not alan Stoch, Semih'in sakatlanmasıyla oyuna girdi ve çalışkanlığıyla göz doldurdu. Volkan'ın sakatlığında Mert, babasının takımı Trabzonspor'a karşı ilk kez forma giydi

Spor Toto Süper Lig'in ikinci hafta mücadelesinde Fenerbahçe'yi konuk eden Trabzonspor, yaklaşık 4 ay sonra ilk kez taraftarıyla buluştu. İstanbul'da Bursaspor'u 3-0 yenerek Süper Kupa'yı müzesine getiren, ligde Ankaragücü'nü deplasmanda 2-0 mağlup eden, UEFA Avrupa Ligi'nde ise İngiltere'de Liverpool'a 1-0 yenilen Trabzonspor, bu sezon 4. resmi maçını taraftarı önünde oynadı. Geçen sezon en son ligin 30. haftasında Kasımpaşa ile sahasında karşılaşan ve daha sonra sahasındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sezonun kalan maçlarını dışarda oynayan bordo-mavililer, 126 gün sonra taraftarı önüne çıktı. Yaklaşık 20 bin dolayında bordo-mavili taraftar takımlarını desteklerken 200 dolayında sarı-lacivertli taraftar da kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer alarak takımlarını yalnız bırakmadılar.

ÖZER HURMACI İLK 11'DE

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, kaptan Alex ve Stoc'u yedek soyundurdu. Kocaman, Alex'in yerine Semih'i, Stoch'un yerine de Özer'i kadroya dahil etti. Savunmada ise Lugano ve Bilica ikilisi görev yaparken, Dos Santos ve Niang ilk 11'de görev yaptılar. Sarı-lacivertli takımda, kaleci Volkan Demirel, Dia, Gökhan Ünal, Kazım Kazım, Bekir, Uğur ve Güiza ise maç kadrosunda yer almadılar. Fenerbahçe'de kaleyi genç oyuncu Fehmi Mert Günok korudu. Volkan Demirel'in sakatlığı Volkan Babacan'ın da Kayserispor ile anlaşması nedeniyle genç file bekçisi 11'de sahaya çıktı. Sarı-lacivertli takımda yedek kaleci olarak ise Ertuğrul, 18 kişilik kadroda yer aldı. Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. 61 numaralı formayı giyen Gineli oyuncu, Burak Yılmaz'ın yerine görev yaptı. Teknik direktör Güneş, geçen hafta UEFA Avrupa Ligi'ndeki Liverpool maçından farklı olarak da Umut Bulut'un yerine Alanzinho'yu sahaya sürdü. Liverpool maçında bu sezon ilk kez çift forvet sahaya çıkan Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ile birlikte tek forvete döndü. Teofilo Gutierrez, tek forvet olarak görev yaptı.

Haberin Devamı