Spor Alex'e özel prim şartı

Alex'e özel prim şartı

Paylaş
Alex'e özel prim şartı

Fenerbahçe'yi sırtlayan Alex'in, imzaladığı 2 yıllık yeni sözleşmesine, “Şampiyonluk halinde 250 bin Euro prim ödeneceği” maddesini koydurduğu belirlendi

Sezona büyük sıkıntılarla başlayan Alex de Souza, o kötü günleri geride bırakmakla kalmadı, adeta yeniden doğdu. Teknik direktör Aykut Kocaman tarafından başlarda bazı maçlarda 11’e bile alınmayan Sambacı, bazı karşılaşmalarda ise ilk yarı sonunda oyundan çıkarılmıştı.

Bunların üstüne bir de Kocaman’ın kendisi hakkındaki açıklamaları gelince, Brezilyalı yıldız, adeta küskünleri oynamaya başlamıştı.

O günlerde, suratından düşen bin parça olan Fenerbahçe kaptanı, her şeye rağmen içindekini dışarı vurmuyor, hocasının kararlarına saygılı olduğunu söylüyordu.

Bu arada sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu, yönetimin kendisiyle bu konuda doğru dürüst konuşmadığını söyleyip, bundan sonra gelecek her teklife açık olduğunu açıklayınca, ortalık karışmıştı.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Ardından harekete geçen yöneticiler, kendisiyle anlaşmaya vardı ve Brezilyalı yıldız, 2 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Böylece kafası rahatlayan Alex, ikinci yarıda müthiş bir performans sergileyip, gollerini sıralamaya başladı.

Golleri ve asistleriyle takımını sırtlayan Sambacı, bir yandan da gol krallığına koşmaya başladı. Trabzon’un puan kayıplarıyla Fenerbahçe aylar sonra yeniden zirveye çıkarken, şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.

250 BİN EURO PRİM


Sarı-lacivertli ekip, sezonu istediği yerde şampiyon olarak bitirirse, Kaptan Alex de ekstra bir primin sahibi olacak. Brezilyalı yıldızın, bir süre önce imzaladığı 2 yıllık sözleşmeye, şampiyonluk halinde 250 bin Euro prim alacağı şartının konulduğu öğrenildi.

Alex, bu üstün formunu sürdürüp, gollerini atmaya devam ederse, belki yeniden Gol Krallığı unvanını yakalayacak, takımını şampiyonluğa taşıyacak ve bunun sonucunda 250 bin Euro’luk bir ekstra primin sahibi olacak.

Haberin Devamı