Coşkun Türk Alex>Kocaman>Hagi
HABERİ PAYLAŞ

Alex>Kocaman>Hagi

Öncelikle bilmeyenler için başlıktaki > işaretini açıklayalım. >, büyüktür anlamına geliyor. Derbiye 3 kişi damgasını vurdu. Alex attırdığı ve attığı golle, teknik direktörler Aykut Kocaman ile Gheorghe Hagi de yaptıkları ve yapamadıklarıyla. Şimdi gelin bunları açıklayalım. Profesör Alex’i en sona bırakacağım. Maç başladı, sahaya çıkan Fener 11’ini gördüm, “Bu maçı kazanması zor” dedim.

[[HAFTAYA]]

Savunmanın önünde formsuz Cristian ile sakatlıktan yeni çıkan Selçuk, sol kanatta da Özer. Hemen belirteyim Fener ne düşkünler takımıdır, (Cristian devre arasında gitmek için takım aradı, ama bulamadığı için mecburiyetten kaldı) ne de futbolcu yetiştirme takımı (Özer şu anki görüntüsüyle ilk 11’de oynayamaz. Fener’e geldiğinde pişmemişti, üstüne üstlük bir sürü sakatlık geçirdi ve durumu ortada) Galatasaray ilk golü atmadan futbolun teknik yönünü çok iyi bilen Güvenç Kurtar’ı aradım. Telefonuma cevap veremeden gol geldi. Sonrasında Kurtar aradı.

Haberin Devamı

“Hocam bu şartlarda Fener’in kazanması çok zor. Ne diyorsun?” dedim. Aynen şunları söyledi: “Özer takım galipken oynar. Cristian ile birlikte Selçuk’un o bölgede işi ne? Ancak, Hagi hatalar yapar ve Fener maçı kazanır” Aynen dedikleri çıktı. Hagi hatalar yaptı, Selçuk sakatlandı ve Kocaman, Stoch’u oyuna aldı. Sonrasında Fener haftalardır Kocaman’ı kurtaran Alex’in nefis bir asisti ve golüyle maçı kazandı.

Maç içinde kendisini sevmeyenlerin söylediği gibi pek ortalarda görünmeyen Alex, görünmesi gereken yerlerde sahne aldı ve Fener tarihine yine altın harflerle geçti. Alex, bir sürü apoletinin yanına bir yenisini daha taktı: Arena’da oynanan ilk derbide Fener’in galip gelmesine direkt etki eden adam.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder