Magazin Aleyna Tilki'nin annesini çıldırtan yorum

Aleyna Tilki'nin annesini çıldırtan yorum

Paylaş
Aleyna Tilki'nin annesini çıldırtan yorum

Bir takipçisinin "Bir insan daha 18'ine bile basmamış bir evladı üzerinden nasıl para kazanır?" yorumuna sinirlenen Aleyna Tilki'nin annesi "Hadsiz pislikler" cevabını verdi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hem okul hem de yoğun sahne çalışmalarını beraber yürütüyor. Konserden konsere koşturan genç yıldızın kazancı ve şöhreti de gün geçtikçe artıyor. Mart ayında 18 yaşına girecek olan Aleyna Tilki'nin tüm konserlerinde yanında olan en büyük destekçisi olan annesi Havva Öztel, önceki gece sosyal medyada kızı üzerinden hakkında yapılan yorumu görünce küplere bindi.



"GELSİN PARALAR HAVVA HANIM"

Bir takipçisi Aleyna Tilki'nin annesine "Gelsin paralar Havva hanım. Bir insan daha 18'ine bile basmamış bir evladı üzerinden nasıl para kazanır? Pess" yazdı.

Kendisine atılan bu mesajı görünce çok sinirlenen ve kayıtsız kalamayan Havva Öztel, "Hadsiz seni... Elinizin az ayarı olsun. Bir anneye yazıyorsunuz. Hasetliğinizi ve pisliğinizi gidip insanlara kusmayın. Biraz takdir edin yapılanları" cevabını verdi.



YAZIŞMALARI İFŞA ETTİ

Bununla da yetinmeyen Havva Öztel, takipçiyle yazışmasını sayfasından yayınlayarak ifşa etti. Ancak Aleyna Tilki'nin annesi daha sonra bu paylaşımını sildi.


Hadise'den Aleyna Tilki açıklaması



Fenerbahçe - Banvit maçında Aleyna Tilki 'Sen Olsan Bari' şarkısına tepki



Aleyna Tilki sahneye bu kez topuklu ayakkabı ile çıktı




Haberin Devamı