Magazin Aleyna Tilki Yalnız Çiçek şarkısına klip çekti

Aleyna Tilki Yalnız Çiçek şarkısına klip çekti

Paylaş
Aleyna Tilki Yalnız Çiçek şarkısına klip çekti

"Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları" adlı albümünde yer alan 'Yalnız Çiçek' şarkısını seslendiren Aleyna Tilki ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu ve şarkısına klip çekti

"Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları" adlı albümünde yer alan 'Yalnız Çiçek' şarkısını seslendiren Aleyna Tilki yeni klibini müzikseverlerle paylaştı.

Haberin Devamı

1 SAATTE 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE ULAŞTI

İki parça ile toplamda 720 milyon izlenme rakamını aşan Aleyna Tilki'nin son klibi ise 1 saatlik süre içerisinde 300 binden fazla izleyiciye ulaştı. Genç şarkıcı aynı başarıyı yeni klibinde de sağlaması halinde 3 parça ile 1 milyar izlenme rakamına ulaşan nadir isimlerden olacak.

Söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkının düzenlemesini ise Emrah Karaduman üstlenirken albüm Özdemir Müzik'in yapımcılığında piyasaya sürüldü.

'OLMAYAN OYUNCULUĞUM İLE...'

Klipte Aleyna'ya eşlik eden Emrah Karaduman Instagram hesabından, "Bizimki tutturdu 'sen de oynayacan klipte seni kaçıracağım' diye, olmayan oyunculuğum ile bu güzel senaryonun hakkını vermeye gayret ettim, 'Yalnız Çiçek' klip yayında, umarım seversiniz" notunu paylaştı...

Haberin Devamı

Youtube Türkiye'de en fazla dinlenme rakamlarına ulaşan parçaların sahibi olan Aleyna Tilki'nin 'Cevapsız Çınlama' klibi 386 milyon, 'O Sen Olsan Bari' klibi ise 337 milyon kez dinlenmişti.