Yaşam Alfa Romeo, İstanbul Auto Show'da!

Alfa Romeo, İstanbul Auto Show'da!

Paylaş
Alfa Romeo, İstanbul Auto Show'da!

Alfa Romeo 5. Holde, 957 metrekarelik bir stantta müşterilerini ve otomobilseverleri ağırlayacak.

İstanbul Auto Show 2010'da Alfa Romeo Giulietta model ailesi, Alfa Romeo MiTo TCT, Alfa Romeo Mito QV ve Alfa Romeo 1.8 200 HP gibi modelleri yer alacak. İşte öne çıkacak modellerden detaylar...

Haberin Devamı

100. Yılını Kutlayan Alfa Romeo,Türkiye’de Giulietta’yla Yeniden Doğuyor!

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun kompakt sınıfta yer alan 147 modelinin yerini alan Alfa Romeo Giulietta, Eylül ayından itibaren 22 bin 500 Euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla Türkiye’de de satışa sunuldu.

2010 yılında 100. yaşını kutlayan Alfa Romeo’nun bir asırlık tarihsel sürecini taçlandıran Alfa Romeo Giulietta, hem göz alıcı İtalyan tasarımı hem de yürüyen aksam ve yenilikçi motor teknolojileriyle dikkatleri topluyor. 1.4 litrelik 120 ve 170 HP’lik benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.6 litre 105 HP’lik turbo dizel motor, Alfa Romeo Giulietta’nın kaslı kaputu altında görev alıyor. Alfa Romeo Giulietta’nın en güçlü motor seçeneğini ise 1.8 litre 235 HP’lik benzinli motor versiyonu oluşturuyor.

Haberin Devamı

Alfa Romeo MiTo’nun 135 HP’lik Yeni Motorlu ve 6 İleri Otomatik Şanzımanlı Versiyonu

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun lüks küçük sınıfta yer alan modeli MiTo’nun TCT kodlu çift kavramalı 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu, Türkiye’de. 135 HP güç üreten yeni nesil Multiair teknolojili benzinli motor ile kombine edilen TCT şanzımanlı Alfa Romeo MiTo versiyonu, 23 bin 900 Euro’luk anahtar teslim satış fiyatıyla ön plana çıkıyor.

Alfa Romeo Türkiye, sadece zengin Distinctive donanım paketiyle satışa sunduğu Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair TCT versiyonuyla lüks küçük sınıfta satışlarını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

170 HP’lik Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun lüks küçük sınıftaki temsilcisi Alfa Romeo MiTo’nun 1.4 litre 170 HP’lik Multiair TBi motorla donatılmış “Quadrifoglio” (Dört yapraklı yonca) versiyonu, 24 bin 950 Euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla ülkemizde kısa bir süre önce satışa sunuldu.

İtalyan markanın “Dört yapraklı yonca” logosunu taşıyan efsane modellerinin en yenisi unvanına sahip Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde, sportif nitelikte zengin standart donanımı, daha çevik şasi yapısına, 6 ileri vitesli manuel şanzımanı ve dinamik süspansiyon sistemiyle farkını ortaya koyuyor.

Haberin Devamı