Ekonomi Alfa Romeo'dan Mito kampanyası

Alfa Romeo'dan Mito kampanyası

Paylaş
Alfa Romeo'dan Mito kampanyası

Alfa Romeo Türkiye, "MiTo" modeli için 48 ay vade ve 690 liralık taksitlerle 25 bin lira kredi kullanma imkanı sunduğu bir kampanya başlattı

Alfa Romeo Türkiye’den yapılan açıklamaya göre şirket, İtalyan otomobil üreticisinin lüks küçük sınıfta yer alan modeli "Alfa Romeo MiTo" için Koç Fiat Kredi desteğiyle yılın sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Alfa Romeo Finans aracılığıyla 25 bin lira için 48 ay vadeyle 690 liralık taksitle kredi kullanma imkanının yanı sıra tüm kredili alımlarda "3 yıl veya 100 bin kilometre" uzatılmış garanti hediye ediliyor.

Alfa Romeo MiTo’nun, 19 bin 40 Euro'dan başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunulduğu bildirilen açıklamaya göre ÖTV farkı indirimiyle anahtar teslim satış fiyatlarında "önemli avantajlar" sunan Alfa Romeo Türkiye’nin, kampanya boyunca satın alma tercihini Alfa Romeo MiTo’dan yana kullanacak üniversitelilere de Volkan Işık’tan 2 günlük ileri sürüş teknikleri dersi hediye olarak veriliyor.

ALFA ROMEO MİTO'NUN ÖZELLİKLERİ

Progression ve Distinctive adı verilen iki farklı donanım paketine sahip Alfa Romeo MiTo’nun baz donanımında yedi hava yastığı, ABS, VDC (ESP), Hillholder, Q2 Elektronik (kilitli diferansiyel) manuel klima, D.N.A sürüş sistemi ve MP3 çalarlı müzik sistemi gibi ekipmanlara yer veriliyor.

Alfa Romeo MiTo’nun şimdilik en güçlü motor seçeneğini ise turbo beslemeli ve 1.4 litre hacimli benzinli motor oluşturuyor. 155 HP güç üreten 4 silindirli motor, 3000 d/d’den itibaren 230 Nm’lik tork üretiyor.

215 km/s’lik son hıza erişebilen MiTo, 1.4 TB, 0-100 km/s hızlanmasını 8 sn’de tamamlayabiliyor. Mito’nun tek dizel motor seçeneğini ise 1.6 litre hacimli turbo dizel güç ünitesi oluşturuyor.

120 HP güç ve 320 Nm tork değeri sunan motor, 198 km/s son hıza sahip. 0-100 kilometre hızlanmaya 9.9 saniyede ulaşan ve 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM, 4.8 litrelik ortalama yakıt tüketimiyle de 937 kilometrelik menzile erişebiliyor.

Haberin Devamı