Ekonomi Ali Ağaoğlu: Arsa fiyatına ev satıyorum

Ali Ağaoğlu: Arsa fiyatına ev satıyorum

Paylaş
Ali Ağaoğlu: Arsa fiyatına ev satıyorum

Ağaoğlu’nun İstanbul Çekmeköy’deki ‘Çekmeköy Park’ evleri tanıtıldı. Evler, yüzde 25 indirimle satılıyor. Ali Ağoğlu, “Burada arsa fiyatına ev satıyorum” dedi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu projenin uzun süredir beklendiğini söyleyerek, “Bu arsayı 20 yıl önce aldım. Bugün bölgede böyle bir arsanın metrekare fiyatı 2 bin doları geçti.

Çekmeköy Park projesinin bulunduğu bölgede böyle bir arsa bulmak mümkün değil. Bu fiyata Ağaoğlu kalitesinde daire satıyorum. Üstelik yüzde 25 ilk satış indirimi sağlıyorum. Yani arsa fiyatına daire alacaklar. Oturacağınız daire de benden size hediye” dedi.

‘KISA SÜREDE KAZANDIRACAĞIZ’


Ekonominin daraldığı ve durgunluk yaşandığı dönemlerde yaptıkları yatırımların karşılığını daima aldıklarını vurgulayan Ağaoğlu, “Büyük Ağaoğlu ailesi bilir ki dere onlar için her zaman kütük getirecek. Maslak 1453 projemizde yüzde 250 gibi bir getiri elde ettiler. Çekmeköy Park projemizde de yüzde 25 lansman indirimi ile müşterilerimize kısa sürede yüksek getiriyi sağlıyoruz. Her projemizde olduğu gibi Çekmeköy Park projemizin de çok iyi prim yapacağına ve Ağaoğlu müşterisine kazandıracağına eminiz” diye konuştu.


METRONUN YANINDA


Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı ise projeyi şöyle anlattı, “Burada 738 daire, lüks mağazalar ve yiyecek içecek alanları var. Projeyi kendi mimarlarımızdan oluşan 40 kişilik ekibimiz tasardı. Metro, yanı başımızda. Bölgedeki markalı konut projelerinde evlerin ortalama metrekare fiyatı 7 bin 500 lira. Biz de fiyatı 7 bin 500 olarak belirledik. Fakat bu fiyat üzerinden yüzde 25 indirim yapıyoruz. Yüzde 10 peşinatın yanı sıra, yüzde 75 banka kredisi ve 2019’da yüzde 15 ara ödemeyle avantajlı bir ödeme planı sunuyoruz.”

ÇEKMEKÖY PARK’I TANIYALIM


Bulunduğu bölge: İstanbul Çekmeköy
Daire sayısı: 738
Daire fiyatları: Metrekaresi 7 bin 500 lira
Peşinat: Fiyatın yüzde 10’u

ANKARA’DA DA EV YAPACAK


Yeni yapacakları projelere değinen Ali Ağaoğlu, “Ankara’da bin 200 konutluk yeni bir projeye başlıyoruz. Bodrum’da Çinlilerle büyük bir proje için ön anlaşma imzaladık” dedi.

Ali Ağaoğlu, ‘Çekmeköy Park’ta en güvendikleri özelliğin kat planları olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı