Magazin Ali Gözüşirin kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ali Gözüşirin kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Ali Gözüşirin kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon başladı, Kerim Adil Sağlam karakteri diziye damga vurdu. Bu karakterin gençliğini oynayan Ali Gözüşirin ise büyük merak uyandırdı. Diziyi izleyenler "Ali Gözüşirin kimdir?" sorusunu sormaya başladı.

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonuyla salı günü izleyenlerine "merhaba" derken diziye Leyle ile Mecnun ve Fi dizisinden tanıdığımız Osman Sonant dahil dolu. Sonant dizide "Kerim Adil Sağlam" karakterine hayat verirken bu karakterin gençliğini ise Ali Gözüşirin canlandırdı. Gözüşirin'in ekranda görünmesiyle birlikte hakkındaki detaylarda merak edildi ve "Ali Gözüşirin kimdir?" sorusu araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

ALİ GÖZÜŞİRİN KİMDİR?

27 Ocak 1995 doğumlu olan Ali Gözüşirin, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Meseleler bölümü mezunudur. Eğitimini bu yönde tamamlasa da daha çok ekran önünde işler yapmak istedi ve ilk olarak modellik yapmaya başladı. Birçok moda çekiminde yer aldı ve aynı zamanda bazı defileler için podyuma çıktı.

İlk oyunculuk deneyimini ise İrem Derici’nin klibiyle yaşadı. Bambaşka Biri isimli cover şarkısında ünlü şarkıcıya eşlik ederek dans etti. Şimdiyse Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosuna dahil olarak tüm sezon boyunca Kerim Adil Sağlam karakterine hayat veriyor.