Magazin Ali Kaptan şoku

Ali Kaptan şoku

Paylaş
Ali Kaptan şoku

'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Ali Kaptan şoku... Dizinin lokomotifi önümüzdeki sezon dizide olmayabilir

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi muhteşem bir sezon finaliyle ara verdi. Dizinin kaderini belirleyen adam Ali Kaptan sezon finaline de damga vurdu, hem Balıkçı'yı vurdu, hem de annesi tarafından vuruldu.

Haberin Devamı

Herkesin gelecek sezonu konuşmaya başladığı şu günlerde Habershow, dizinin geleceğiyle ilgili bir bilgiye ulaştı. 'Güvenilir kaynaklardan edinildiği' idida edilen bilgiye göre Ali Kaptan karakterine can veren Erkan Petekkaya, yeni sezon öncesi diziden ayrılabilir.

REYTİNG FAZLA ÜCRET AZ

Erkan Petekkaya'nın yapımcı şirket olan D Prodüksiyon'dan (Kanal D İç Yapımların sahibi olduğu şirket) ücretinin arttırılmasını istediği öne sürülüyor. "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin lokomotifi konumundaki Erkan Petekkaya'nın, "Reytingler ortada... Ben olmazsam dizi de olmaz" diyerek ücretine yüklü bir zam yapılmasını istediği iddia ediliyor.

Petekkaya'nın talep ettiği astronomik ücreti şimdilik ödemeye yanaşmayan yapımcı şirket, yoluna Erkan Petekkaya yani Ali Kaptan olmadan devam edebilir.

Haberin Devamı

"ALİ KAPTAN" ÖLDÜRÜLECEK

Erkan Petekkaya'nın ayrılmasının kesinleşmesi durumunda top senaristlerde olacak. Düğün sahnesinde vurulan Ali Kaptan öldürülecek.

Ancak henüz pazarlık sona ermiş değil... "Ali Kaptan" olmadan dizinin izlenmeyeceğini düşünen yapımcı şirket, Erkan Petekkaya'yı iknaya uğraşıyor.

Bakalım "Ali Kaptan" diziden ayrılacak mı?

Habershow