Futbol Ali Koç: Dev bir markayla el sıkışmak üzereyiz
Paylaş
Ali Koç: Dev bir markayla el sıkışmak üzereyiz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV'de “Camiaya Sesleniş” programında konuştu

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

Haberin Devamı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın forma sponsoru uluslararası bir marka olmalı. Basketbol takımımızın bütçesi 30 milyon Euro. Doğuş'un sponsorluğu 11 milyon Euro'ydu.

Formamızın göğüs reklamı için uluslararası dev bir markayla el sıkışmak üzereyiz. Ya anlaşma sağlayacağız, ya da görüşmeleri bitireceğiz

Sponsporluk konusunda açıklayacağım birçok anlaşma var. Daha az sponsorla, daha büyük anlaşmalar yapmayı hedefliyoruz.

176 oyuncunun Fenerbahçe'ye geleceği yazıldı, 11 oyuncu alındı. 17 oyuncunun gideceği yazıldı, 9 oyuncu gitti. Doğal olarak yaz aylarında fazla haber olmadığı için transferlere yoğunlaşılıyor. Biz bu oyuncuların hangisini yalanlayalım?

Ben bugün eski ve yeni tüm oyuncuların sözleşmelerini açıklayacaktım. Fakat hem Comolli ve Cocu'nun sözleşmelerinde gizlilik maddesi var, hem de oyuncuların maaşlarını açıklamak takımın ahengini bozar dediler, onlara katıldım.

Haberin Devamı

Kongre süreci gergin geçti. Benim affetmeyeceğim bir şey yoktur ama bu süreçte affetmekte çok zorlanacağım şeyler oldu. Direkt başkan tarafından olmasa da yakın çevresi tarafından. Fenerbahçe'ye faydası olacak samimi bir buluşma olacaksa, Aziz Yıldırım ile görüşürüm.