Futbol Ali Koç: Phillip Cocu'yu seçtik çünkü...
Paylaş
Ali Koç: Phillip Cocu'yu seçtik çünkü...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbol takımının yeni teknik direktörü Phillip Cocu hakkında "Öne çıkan özelliklerinden biri; heyecan verici ve atağa dayalı bir futbol stilinin olması" diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cocu’yu neden tercih ettiklerini ve hangi kriterleri karşıladığını açıkladı... Koç, “1 yılı aşkın bir süredir, sportif direktörümüz Damien Comolli kendisine verilen vizyon ve hedefler çerçevesinde araştırmalarını sürdürüyordu. Yapılan araştırma kapsamında Phillip Cocu öne çıkan adayların başında geliyordu. Cocu’da öne çıkan özellikler heyecan verici atağa dayalı bir futbol stili, birlikte çalıştığı oyuncuların performansını geliştirme özelliği, münferit oyuncuların performansından ziyade takım performansına verdiği öncelikti”

Haberin Devamı

28 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

“Altyapılara verdiği önem, saha içi ve dışındaki güçlü liderlik yapısı ve bütün bunlarla birlikte, PSV’de çalıştığı süre içerisinde 4 yılda 3 şampiyonluk elde etmesi... Cocu’nun hem Fenerbahçe camiasına hem de Türk Futbolu’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.