Spor Ali Koç yönetimi bırakacak

Ali Koç yönetimi bırakacak

Paylaş
Ali Koç yönetimi bırakacak

Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Ali Koç, görevi bırakacağının sinyallerini verdi

Fenerbahçe Kulübü ikinci başkanı Ali Koç, NTV ekranlarında katıldığı bir programda yöneticiliğe veda edeceğinin sinyallerini verdi.

İki yıl sonraki planları sorulan Koç, ailesinin sarı-lacivertli kulüp içerisindeki görevini bırakması yönünde bir talebi olduğunu belirtti. Koç yöneticilik döneminde çok yorulduğunu ifade ederken; "Ailemizin bir sözü vardır. Bize gemiyi terk etmek yakışmaz" dese de yöneticilik süresinin sonuna yaklaştığını ifade etti.

Ailesinin görev süresi bitene kadar elinden geleni yapmasını tavsiye ettiğini söyleyen Ali Koç, "Ailem görev süresi bitene kadar bu işi yapacaksın. Görev süresi bittikten sonra ise bir daha bize bu konularla gelme dedi" diye konuştu. Fenerbahçe ikinci başkanının bu açıklamaları, Ali Koç'un yeni dönemde yöneticiliği bırakacağı şeklinde yorumlandı.

TFF FENERBAHÇE'NİN HAKLI OLDUĞUNU İSPATLAMAK ZORUNDA

Sarı lacivertli kulübün Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi konusuna da değinen Ali Koç, haksız bir şekilde Devler Ligi'nden men edildiklerini yeniledi.

CAS'ya yaptıkları başvurunun ardından kendilerine gelen savunmada Türkiye Futbol Federasyonu'nun gazetelerde çıkan haberlere ve ortama bakarak UEFA'yı yönlendirdiğini gördüklerini söyleyen Koç, "CAS savunmasında görüldü ki, UEFA ve TFF kafa kafaya verip karar almışlar.

UEFA bunu yaparken de kendini hukuki açıdan korumaya alacak eylem ve söylemlerde bulunmuş. Yetkililerin buna erkenden uyanması gerekirdi" diye konuştu.

45 milyon Euroluk bir tazminat talep ettiklerini hatırlatan Fenerbahçe ikinci başkanı, "Ya UEFA haklı, ya TFF haklı. Ama ikisi birden haklı değil" diyerek haksızlığa uğradıklarını vurguladı.

Federasyon değişikliğinin yeni bir sayfa açmak için önemli olduğunu ifade eden Koç, "Bu davada TFF'deki kişiler UEFA'yı topa soktu. TFF'deki arkadaşlar Fenerbahçe'nin haklı olduğunu ispatlamak zorundalar. Fenerbahçe'nin çıkarlarını korumak için ne gerekiyorsa yapmalıyız." dedi.,

Haberin Devamı