Spor Ali Tandoğan: Farkı gördük

Ali Tandoğan: Farkı gördük

Paylaş
Ali Tandoğan: Farkı gördük

Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Ali Tandoğan, farklı Valencia yenilgini, “Rakibimiz dersini bizden daha iyi çalışmış. Farkı gördük” sözleriyle değerlendirdi

Şampiyonlar Ligi C grubunda evinde konuk ettiği Valencia karşısında farklı mağlubiyet alan Bursaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Ali Tandoğan, Türk futbolunun yaşadığı klasik sıkıntıları, bu karşılaşmada kendilerinin de yaşadığını ifade etti.

Oyunun hemen hemen tümünde oyun üstünlüğünün rakipte olduğuna işaret eden Ali Tandoğan, “Valencia maça bizden daha iyi hazırlanmış. Oyunu çok iyi açıyorlar, çok iyi pas yapıyorlar.

Zaman zaman oyunu daraltmamız gereken bölümlerde istediğimiz gibi baskılar oluşturamadık. Beklemediğimiz anda gelen ilk golü yedikten sonra frikik golü, ister istemez bütün beklentileri elimizden aldı.

Oyunu bırakmamak gerekiyordu. İkinci yarı daha moralli çıktık. Bir gol pozisyonu vardı. Atsaydık oyunun şekli belki değişirdi. Her şeye karşın ummadığımız bir sonuç aldık” diye konuştu.

"İYİ SİSTEM OTURTMUŞLAR"

Şampiyonlar Ligi farkını bu maçta daha iyi gördüklerini de vurgulayan deneyimli futbolcu, “Kötü futbol oynadık, ama her zaman böyle oynayacağımız anlamı çıkmamalı.

Şampiyonlar Ligi farkını hepimiz bir şekilde anladık ve bundan ders çıkardık. Türkiye ligindeki müsabakalarda birçok şeyi kapatabiliyorsunuz ama burada olmuyor.

Valencia çok farklı bir takım ve çok iyi sistem oturtmuşlar. Biz bunu biliyor ve zaman zaman da dile getiriyorduk. Şimdi maçı seyreden herkes bunu daha iyi gördü” dedi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı