Spor Ali Turan bilmecesi!

Ali Turan bilmecesi!

Paylaş
Ali Turan bilmecesi!

Ali Turan bilmecesi!

Kayserispor’da, Galatarasay ile anlaştığı iddia edilen takım kaptanı Ali Turan ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray ile anlaştığı öne sürülen, ancak Kayserispor ile sözleşmesi devam eden Ali Turan ile ilgili belirsizlik sürüyor. Kayserispor, sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşülmesinin etik olmadığını savunarak Galatasaray’a tepki gösteriyor. Ayrıca, halen Galatasaray yönetiminden Kayserispor’a Ali Turan için teklif gelmediği öğrenildi.

Daha önce takımda yıldızı parlayan Gökhan Ünal’ın Trabzonspor’a, Mehmet Topuz’un da Fenerbahçe’ye transferi öncesi tartışmaların odağında kalan Kayserispor, bu kez aynı sorunları yaşamamak için temkinli olmaya çalışıyor.

Ancak, bu konuda yapılan açıklamalar da kafaları karıştırıyor. Kayserispor yönetiminden Ali Turan’ın kadro dışı bırakıldığı ve Antalya kampına alınmayacağı yönündeki açıklamanın ardından, Galatasaray ile Kayserispor’un anlaştığı açıklaması yapılmıştı.
Bu konuda tartışmalar ve belirsizlik sürerken, iki kulüp arasında anlaşmanın olmadığı kaydedildi. İki kulüp yöneticilerinin salı günü bu konuyu görüşeceği ve tartışmaların masaya yatırılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

ANTALYA KAMPI

Öte yandan Kayserispor’un ikinci devre hazırlıklarını yapacağı Antalya kampı bugün başlıyor. Ali Turan tartışmalarının gölgesinde başlayan kamp için futbolcular bugün Antalya Belek’teki Glorya Golf Oteli’nde toplanmaya başladı.

15 gün sürecek kamp çalışmalarının yarın start alacağı, yerli ve yabancı tüm futbolcuların kampa tam kadro katılacağı belirtildi.