Yaşam Alice kâbuslar diyarında!

Alice kâbuslar diyarında!

Paylaş
Alice kâbuslar diyarında!

Alice serisinin merakla beklenen yeni oyunu, oyunculara orijinal oyunu ziyaret etme ve oyun içi içerik indirebilme imkanı da sunuyor

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ve Spicy Horse, karanlık ve çarpık, fantastik macera video oyunu Alice: Madness Returns™’ün bugünden itibaren raflarındaki yerini aldığını duyurdu. American McGee’nin klasik Alice Harikalar Diyarı’nı kendine has tarzıyla yorumladığı Alice: Madness Returns’te oyuncular, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC’de bu güzel ve sinsi çarpık dünyayı keşfedecekler.

Haberin Devamı

Orijinal PC hiti American McGee’s Alice™’in devam oyununda, büyümüş olan Alice nihayet Rutledge Akıl Hastanesinden taburcu olmuş, ama halen daha 11 yıl önce ailesini öldüren trajik yangının dehşeti ve hayatta kalmanın verdiği suçluluk duygusunu üzerinden atamamıştır. Alice geçmişi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için Harikalar Diyarı’na geri döner.

Ama bir zamanlar sığınmak için kaçtığı bu güzel topraklar sinsi bir kabusa, hem Alice’i, hem de Harikalar Diyarı’nı tehdit eden bir deliliğe dönüşmüştür. Alice: Madness Returns orijinal oyunun farklı grafik tarzını yeni görselleri, hikaye ve oyun tasarımı ile daha da geliştiriyor.

Spicy Horse, oyuncuları Alice için yaratmış olduğumuz enfes, ama bir o kadar da karanlık dünyaya gururla davet ediyor diyen Spicy Horse Games Kurucu Ortağı ve Baş Yaratım Direktörü American McGee, “Ekibimiz etkileyici bir hikaye ve farklı grafik tarzı ile hem yeni oyuncuların, hem de serinin hayranlarının kendilerini bir kez daha tavşan deliğinden içeri bırakmaya can atacakları bir oyun yaratmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiler” diye konuştu.

Haberin Devamı

EA Alice: Madness Returns ile birlikte oyunculara, PlayStation 3 ve Xbox 360 için orijinal kült klasik American McGee’s Alice’e erişim sağlayan tek kullanımlık Online Şifreye sunulacak.

Serinin hayranları ayrıca oyunun çıkışıyla birlikte şu eşyaları içeren indirilebilir içerikle de karşılaşacaklar:

DLC Silahları

Pepper Grinder – Bu silah cephane sınırınızı arttıracak ve iki kat fazla cephane sağlayacak

Hobby Horse – “Knightmare” her vuruşta oyuncuların sağlığını iyileştirecek

Teapot Cannon – Bu silah düşmanlara verdiğiniz zararı yüzde 50 arttıracak

Vorpal Blade – Kötü şöhretli bu silah düşmanların verdikleri zararı yüzde 50 azaltacak

DLC Giysileri

Flesh Dress – “Fleshmaiden” giysisi her an histeri durumuna geçmenize neden olabilecek

Matt Hatter Dress – “Hattress”, oyuncuların sağlık yerine diş kaybetmesini sağlayacak

Chess Dress – “Checkmate” tüm silahlarla iki kat fazla zarar verecek

Rabbit Dress – “Late but Lucky Dress” oyuncuların sağlığını Shrinking Violets gücü ile güçlendirecek

Haberin Devamı

Cheshire Dress – “Cheshire Dress” düşmanların Gül düşürmelerini engelleyecek

Caterpillar Dress – “Caterpillar Dress”, Shrink Sonar’ın sürekli aktif olmasını sağlayacak

Hayranların Alice serisine verdikleri tepkileri gerçekten olağanüstü olduğunun altını çizen EA Partners Başkan Yardımcısı Sinjin Bain, “2000 yılında çıkan orijinal oyundan bu yana oyunun hayranları, Alice’in geçmişi hakkındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için nelerle uğraşacağını öğrenmek üzere yeni oyunu heyecanla bekliyordu. Tutkulu hayranlarımızı ödüllendirmek üzere bu geniş kapsamlı indirilebilir içeriği sunuyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

EA hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.ea.com adresini ziyaret edin. Alice: Madness Returns hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://AliceMadnessReturns.com adresini ziyaret edin.

Playstation 3 ve Xbox 360’ta American McGee’s Alice’e erişebilmek için Alice: Madness Returns diskinin konsola takılı olması gerekmektedir.

BASIN BÜLTENİ

Haberin Devamı