Dr. Haydar Dümen Alışan cok zorlanıyor
HABERİ PAYLAŞ

Alışan cok zorlanıyor

Haberin Devamı

Mastürbasyon erkeğin dostu. Onun yerine kimseyi koymak istemiyor. Ona alışan zorlanıyor, kadına geçiş yapamıyor, cinsel ilişki cazip gelmiyor. Siz banyoya koşuyorsunuz, kadın üzülüyor. Beyler, ne kendiniz yolda kalın ne de kadınınızı bırakın...

BÖYLE SORU YOK!

Boşalınca midem bulanıyor

20 yaşındayım. Boşaldıktan sonra midem bulanıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Aklıma ilk geleni yazsam, dalga geçiyor dersin. Nane suyu iç desem şaka yapıyor diye düşünürsün. “Metafizik mesajdır” ya da “Bunda da bir hayır vardır” diye denersen nane sıcak olsun. Siz içeride işi kaynatırken o da mutfakta kaynaya dursun!!! “Ciddi olalım” dersen, Kulak Burun Boğaz ya da İç Hastalıkları’na uğrayıver derdim. “Şunun ortasını bulalım” dersen aklıma aromaterapistler geliyor. Daha daha dersen, arkadaşını banyoya sokuver, ilişkiden sonra odayı spreyleyiver. Kızı lavaboya gönderiver, devam ediyorsa bizi arayıver.

Neden tam sertleşmiyor?

19 yaşındayım. Uyarıldığımda yarı ereksiyona geçiyorum ama tam sertleşmiyor ve hemen sönüyor. Tam sertleşmeyi nasıl sağlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, elbette düzelecek. Bu konularda uçan da kaçan da bilimin yani benim elimden kurtulmaz. Şikayetin sanırım uygun olmayan ortamlarda ya da evde mastürbasyona hazırlık sırasında oluyordur. Aslında köftehor cin gibi. Sana “Önüme gerçeğini koymazsan yemem” demek istiyordur. Konuş onunla, vallahi dinler! Önerini de bir oran içinde kabul eder. Çünkü ikinizin de bir beyni vardır. Beyinde cirit atan şeytanlar ve melekler. İkisinin de çıkarları uygunsa anında anlaşırlar ve el ele verip seni emir altına alırlar.

Sahalara veda mı edeyim?

28 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Maç eksiğimi tamamlayabilir miyim yoksa hiç çıkmadığım halde yeşil sahalara veda mı etmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, ne kazancın ne de kaybın var. Sadece acemilik çekeceksin. Olabilecek aksaklıkları sorun yapmadan içine sindireceksin. Bu yaşında sıfırdan başlamak dersek önünde dolu dolu 40 yılın var. Tehlike senin düşündüğün ve ürktüğün yerde değil. Tehlike mastürbasyonla kanka olmanda! Bunu da evlilik ortamında eşinle paylaşırsan ve kaçamak mastürbasyon yapmazsan sorununu aşacaksın. Bir zaman dilimi sonunda kendini de sorgulayıp bilinçaltı baskılardan kurtulursan yollar senin yani ailece ikinizindir.

Mastürbasyon tatmin ediyor

24 yaşındayım, bekarım. 1 yıldır cinsel ilişkiden zevk almıyorum. Mastürbasyon yaptığımda tatmin oluyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, karmaşık bir tablo çizdin. Mastürbasyona alışan kadına geçişte zorlanıyor. Ama senin cinsel yaşamında kadın da var. Aklıma takılan şu: O kadınlar genelev ya da paralı koşullarda buluştuğun kişilerdi. Günübirlik ilişkilerde tensel ve cinsel zevk aldın ama sevgi ve psikolojik bütünlük sağlayamadın. Biraz perhize gir. Sonra beğendiğin kız arkadaşınla karı-koca gibi değil, sevgili gibi ol. Ruhunun doyuma ulaşması cinselliğin doyumundan önce gelir ve kalıcı olur.

Kendimi tutamıyorum

22 yaşında kadınım. Sık mastürbasyon yapmak psikolojimi bozar mı? Kendimi tutamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz azalt. Mastürbasyonu yapman doğaldı. En azından dış yabancı tehlikeli ilişkilerden koru. Kafana takma.

Zevk suyu geliyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşıma dokununca, sarılınca, telefonla konuşunca penisimden zevk suyu geliyor. Bunun çaresi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, normal. Ne istiyorsun zavallı organdan, o sana karışıyor mu?

Kadından zevk almıyorum

20 yaşındayım. 1 yıldır sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bir kadınla birlikte olunca rahatlamıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, anlaşılıyor ki mastürbasyona bağımlılık sinyalleri veriyorsun. Evlendiğinde eşin zarar görecek. Bir bilimsel fala bakarsan; sen tuvalete gidiyorum diye odadan çıkacak, orada mastürbasyon yapacaksın. Sevgili eşini yatakta dört gözle kapıya baktıracaksın. İçeriye süklüm püklüm gireceksin. İştah bitmiş, balon sönmüş, kadının ise sinirden deliye dönmüş bir halde. Gerisini sen bilirsin.

Esnek mi, bozuldu mu?

22 yaşında kızım. Uzun süre önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, bir damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Yoksa esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, galiba zar yüzde 75’lik bir oranla yırtıldı. Yüzde 25’lik bir oranla da bir parça zedelenmeyle esnekliğine esneklik kattı. Olan olmuş. Senin için hayırlı olur umarım. Akıllı, iradeli ve sınırlı duygusallıkla hayat dümenini iyi kullan.

Fanteziler kuruyorum

23 yaşında kızım. Sürekli karşı cinsle ilgili fanteziler kuruyorum ve beraber olmak istiyorum. Bunu kimseye açıklayamıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, tabi canım. Ama yardım edebilecek bir şey göremiyorum. Birçok genç kız gibi cinsel duyguların yüksek, bu doğaldır. Engellenmez ve engellemesini de istemeyiz. Sevdiğin biri çıkarsa onunla uzun vadeli yüreğini de doyuracak ilişkiler ortamını yaratırsan, bugünkü çektiğin sıkıntıların birçoğu uçar gider. Tek şart seni anlayacak, hoşgörülü her yönüyle bir delikanlı bulman.

Penisimin boyu kısa

17 yaşındayım. 1.84 boyundayım. Penisim 14 santim, kısa geliyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, uzununu ne yapacaksın? Sen ne sanıyorsun? Boya göre mi olmalıydı? Zaten doğa sana verebileceği her şeyi vermiş. Penisini en ideale oturtmuş. Bu sana yeter demiş. Bana işin onayı kalmış.

Neden boşalamıyorum?

17 yaşındayım. Penisim normalden küçük ve boşalamıyorum. Biraz da kiloluyum. Vücudumda kıllanma yok. Acaba erkeklik hormonunda sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, bir ihtimal sorun olabilir. Şimdilik beklemede kal. Ama ilk işin rejime başlıyorsun. Kiloların olumsuz etkisi olabilir. Penisin biraz yağ dokusu içinde kayboluyor. Ama ciddi bir karar almak ve iç huzuru sağlamak için uzmana gitmelisin.

Partnerim zevk almıyor

Penisim olur olmadık zamanlarda sertleşiyor ve ilişki sırasında en az 5 kez boşalabiliyorum. Buna rağmen partnerimi memnun edemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalıyorsun. Süre yetmiyor. Ereksiyonun gerçekleşmesi beyinden kaynaklanıyor. Yani delinin aklına taş getirme. Hani insanlar zor durumda olunca ereksiyon olur mu? Olmaz! Aklını işe ve dünyaya çevir. İnsan olmayı öğren.

Eğrilik sorun yaratır mı?

18 yaşındayım. Penisim 16 santim ve yamuk. İleride bir sorunla karşılaşır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, karşılaşmazsın. Ama okurlarım bilsin ki boyu uzun olan penisler bir yöne doğru yamuk oluyor. Boy özentisine umut bağlarken böyle bir sorunla da karşılaşabileceği unutulmasın. Ama öyleyse de sorun yok bu da bilinsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin hayalle beslenirken peynir ekmek damağa bal börek gelir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder