Magazin Alişan'dan uzun süredir küs olduğu Özcan Deniz'e: Mutluluklar dilerim

Alişan'dan uzun süredir küs olduğu Özcan Deniz'e: Mutluluklar dilerim

Paylaş
Alişan'dan uzun süredir küs olduğu Özcan Deniz'e: Mutluluklar dilerim

Alişan, uzun süredir küs olduğu Özcan Deniz'in baba olacağıyla ilgili sorulara ''Allah inşallah mutlu mesut eder. Her erkeğin evlenip baba olması gerekir. Ben de ona sizin aracılığınızla mutluluklar dilerim'' dedi

Şu sıralar babalık heyecanı yaşayan 45 yaşındaki Özcan Deniz, 1.5 aylık hamile olan 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan ile önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturacak.


Özcan Deniz evlilik hazırlığına başladı


Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre Alişan, önceki gün Feshane’de Zeruj etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı.

Uzun süredir küs olduğu Özcan Deniz’in baba olacağıyla ilgili sorulara ''Allah inşallah mutlu mesut eder. Her erkeğin evlenip baba olması gerekir. Ben de ona sizin aracılığınızla mutluluklar dilerim'' dedi.

ÖZCAN DENİZ İLE ALİŞAN NEDEN KÜSTÜ?



Alişan daha önce verdiği bir röportajda Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül ile neden küstüğünü şu sözlerle açıklamıştı:

''Ben askere giderken kimse güle güle git, güle güle gel demedi. Kardeşim evlendi hayırlı olmasın demediler... Ameliyat oldum geçmiş olsun demediler. Ben de Mahsun evlendiğinde ve çocuğu olduğunda arayıp hayırlı olsun demedim. İkisiyle de konuşmuyorum, bir daha konuşmayı da düşünmüyorum.

Özcan benden 1 yaş büyük, Mahsun ağabey ile aramızda bayağı bir yaş farkı var. Bir yerde karşılaşsak selam vermem. Bundan sonra hayatımda olmayacaklar.

Benim hayatımda 'bundan sonra hiç görüşmeyeceğim' 3-4 kişi vardır.Namusuma, şerefime, haysiyetime ve ekmek parama dokunmadığı sürece ki

Haberin Devamı