Mesut Yar Alışılmış olanı değiştirebilir mi?
HABERİ PAYLAŞ

Alışılmış olanı değiştirebilir mi?

Haberin Devamı

“Ufak Tefek Cinayetler” (Star TV) dizisinin bu haftaki bölümünde Merve, “Rakamlara takılmayın çünkü güzelliğimiz rakamların ötesinde” dedi.

Sanırım rakamların dizinin her ayrıntısına dağıldığını gözden kaçırmamışsınızdır...

Fiziksel özellikleri konusunda sık sık eleştirilere maruz kalan ve bir kozmetik firmasının başlattığı #RakamlarınÖtesinde kampanyasına destek veren Aslıhan Gürbüz, “Güzelliğin hiçbir kalıpsal zorunluluğuna inanmıyorum.

Ölçüler, kalıplar, üzerimize biçilen ama oturmayan rakamlar, hepsinden kurtulmamız gerekiyor. Olduğumuz gibi, elimizdekilerle mutlu olmayı bilmemiz gerekiyor. Yıllardır 38-40 bazen ise 42 bedenle oyunculuğu icra ediyorum.

Fazla kilolarımı saymak yerine, hayatım boyunca canlandırdığım karakterleri sayıyorum ve böyle mutlu olmayı becerebiliyorum” diye de bir açıklama yaptı...

Acaba bu açıktan mesaj kafa rollerin ille de kusursuz(!) fizikteki arkadaşlardan seçilmesinin önüne bir takoz koyabilir mi? Valla fena da olmaz. Gövdeyi değil yeteneği izleriz, ne dersiniz?

NASIL BİR AYAKSA...

Keremcem, sektör içinde ayağı en uğurlu oyunculardan biri olarak kabul görür. Son oynadığı dizi yüz küsur bölüm süren “O Hayat Benim”di... Daha önceki işlerinin de uzun soluklu olduğu biliniyor.
Alışılmış olanı değiştirebilir mi
Keremcem hakkındaki “ayağı uğurlu” lakırdılarını duymuş; “Böyle bir şey olduğu söyleniyor ama ben daha çok tercihlerle ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum” diyor...

Aktörün bu yaz iki sinema filmi, sezona da üzerinde dikkatle düşündüğü birden çok dizi projesi var. Bakalım gişede ve reyting tablosunda bir kez daha aynı sonuç çıkacak mı? Çıkarsa yolunu kaybetmiş oyuncu ruhların kılavuzu olabilir vallahi. Söylemezsem olmaz!

BU DA FAZİLET AKIMI

“Fazilet Hanım ve Kızları” (Star TV) dizisinde kızlarına zengin koca bulup lüks bir hayata kavuşmayı hayal eden gözü kara anne Fazilet, bu kadar popüler olunca bu ihtişam ve zenginlik meraklısı annelere yenileri eklendi...
Alışılmış olanı değiştirebilir mi
Tersi olsaydı şaşardım. Neyse. “İnsanlık Suçu”nda (Kanal D) Cavidan; “Bir Mucize Olsun”da (FOX) Maksude; “Beni Affet”te (Star TV) Nazan; “Kanatsızlar Kuşlar”da (atv) Azime; “Aşk ve Mavi”de (atv) Hasibe; “Beni Bırakma” (atv) dizisinde ise Esin kızlarına “zengin koca”(!) bulup rahat etmek adına entrikanın tarihini yazıyor... Bitmedi.

Bu arada yeni diziler ekranda görücüye çıktıkça bu tehlikeli ve para meraklısı annelere bir ya da birkaç tane daha ekleniyor. Eyvah eyvah!

REYTİNG O TADI SEVİYOR
“Tehlikeli Karım” (Show TV) bu akşam veda ediyor. İlk bölümünü bir sinema filmi gibi soluksuz izlemiştim. Seçkin Özdemir ekranda resmen uçmuştu. Ekibin diğer üyeleri de sonraki bölümlerde yeteneklerini ortaya koydular.
Alışılmış olanı değiştirebilir mi
Toplayınca kolektif bir harikalar kumpanyası ortaya çıktı... Hem bireysel hem de toplu harikaların seyircide karşılığını bulmadığı anlarda hakikaten şaşkınlığa uğruyorum. Keşke berbat oyunculuklarla birbirlerinin başlarına entrika ağlarından kazaklar örselerdi.

Nasıl bir tatsa(!) artık, reyting onu seviyor çünkü. Yazık!

BİR KLİŞE NOKTALANIYOR MU?

“İnsanlık Suçu” (Kanal D) dizisinde esas oğlan Cemal, yıllarca amcası bildiği Sami’nin gerçek babası olduğunu öğrendi. Bunu önceki gün not düşmüştük zaten... Bu bir klişedir, tamam.
Alışılmış olanı değiştirebilir mi
Ancak dizide dikkat çeken Cemal’in, Sami’nin diğer oğlu kötü karakter Gökhan’ın çevirdiği entrikalar ve yaptığı kötülüklerin altında kalmaması...

Öyle ki Cemal gerektiğinde oyunun kurallarını belirleyip zekice hamlelerle Gökhan’ı kazdığı kuyuya düşürüyor, maskesini indirerek iyi insanların da aptal olmadığı gerçeğini gözler önüne seriyor. Bizler bu duruma çok alışık değiliz, ne dersiniz?

Özetle Cemal fakir, gururlu ama asla ezik ya da saf değil. Dur yahu, bir klişenin daha sonuna mı geldik acaba?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder