Dr. Haydar Dümen Alışırsan zorlanırsın
HABERİ PAYLAŞ

Alışırsan zorlanırsın

Haberin Devamı

Kız ya da erkek fark etmiyor, bedenler tanınmaya başladıkça, cinsellikle tanıştıkça kendilerini tatmin etmek için mastürbasyon yapıyorlar. Evet, bunu yapmanız çok doğal ama aşırıya kaçmamanız gerekiyor. Çünkü kızlar, klitoris orgazma alışıyor, vajinal orgazmla geç tanışıyor. Erkekler ise mastürbasyondan kurtulup kadına bir türlü alışamıyor.

Mastürbasyon yaptığım için anne olamayacakmışım

18 yaşında bir kızım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bana evlendiğim zaman anne olamayacağımı söylediler. Acaba bu doğru mu? Yaptığım zararlı mı?

CEVAP: Sevgili okurum, anne olacaksın. Bunun onunla ilgisi yok. Ama şeker kızım, mastürbasyona alışınca klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemeyebilirsin. Bu konuda evlilikte sorun yaşayabilirsin. Ayrıca 3 kez mastürbasyona zaman ayırmak da fazla lüks. Hadi şunu haftada 3’e indiriver anlaşalım.

Cinsel organım acımaya başladı, ne yapacağım?

16 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken penisim acıyor. Sizce neden olabilir? Piyasada bulunan geciktirici haplar işe yarar mı? Yan etkileri var mı?

CEVAP: Sevgili okurum, penisini zorlamadan mastürbasyon yap. Eğer ağrılar sürerse idrar tahlili de gerekebilir. Penisin içinde kireçlenmeler de olabilir. Geciktiricilere şu anda ihtiyacın yok. Evlendiğinde, geciktirici alacağın zaman mutlaka onu sana bir hekim vermeli. Yanlış şeyler yapmayın. Bu köşede düzelte düzelte canım çıkıyor.

Geneleve gidersem kalp krizi geçirir miyim?

19 yaşındayım. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. İlk deneyimimi genelevde gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Geneleve giden yaşlı bir adam ilişkiden önce kalp krizi geçirip ölmüştü. Bu haber beni çok korkuttu. Acaba ben de kalp krizi geçirir miyim? Çünkü ben çok heyecanlı biriyim. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, herkes o heyecanı yaşar. Sen hızlı merdiven çıkmadın mı hiç? Kalp atsa atsa o kadar atar. O yaşlı adam da hızla merdivenden çıksaydı, merdivenin başında yığılıp kalacaktı. Kalbin durmaz ama o heyecanla organının duraklayacağına ve duracağına inanıyorum. Harekete geçmezse panikleme. Çünkü bu bir sorun değil. Bir de onunla uğraşmayalım.

Devamı 2. sayfada...

Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten zevk almıyorum

23 yaşında, atletik, yakışıklı bir erkeğim. Kız arkadaşlarımla ilişkiye girmekten zevk almıyorum. Ama para karşılığı ilişkiye girdiğim kadınlara karşı çok ilgiliyim. Bu nedenle ilişkilerim pek uzun sürmüyor. Ne olur bana yardımcı olun. RUMUZ: COMBA

CEVAP: Hayır okurum, kızlarla aranda vicdan duvarın var. Yakışıklı, atletik ayrıca sorumluluk taşıyan birisin. İyi bir gençsin. Ötekilerine parayı basıyorsun, keyfinin doruklarına çıkıyorsun. Böylece bir hak elde etmiş oluyorsun. Amma hep lokantadan da yemek olmaz. Yağı, tuzu, kalitesi bozuk olabilir. Ev mutfağına da alışman gerek. Bunun için tabii ki evlilik ilk koşul. Ama ona benzer bir ilişki oluşmuşsa senin için faydalı olabilir. Ama bu da sosyal yapı izin vermediğinden ne balıklama atlayın ne de bataklıkta boğulun. Biraz kıyılarda, köşelerde dolaşın.

Elim krem yerine Japon yapıştırıcısına gitti

19 yaşındayım. 2 gün önce gece odamda mastürbasyon yaparken kayganlaştırıcı yerine onun yanında duran Japon yapıştırıcısını elime sıktım. Son anda fark ettim, elimi penisimden zor ayırdım. Şimdi cinsel organımda yapıştırıcı izleri var. Ne yapacağım? RUMUZ: JAPON YAPIŞTIRICISI

CEVAP: Kaderimiz bu, ne yapalım görev aşkı. İnanmasan da yanık yazacaksın, yazdıklarınla onu inandıracaksın. İnsan beyni üretiyorsa, biz de bunu hesaba alırız. Atları Japon ovalarına bile salarız. Gece loş ışık, gencimiz alışık, aklı karışık. Her gün yediği aştan yiyecek kaşık kaşık. Boğazı kurumuş, dili damağına yapışmış. El yordamıyla kayganlaştırıcı aramış. Böylece Japon yapıştırıcısıyla elini organına kaptırmış. Daha ne istiyorsun be oğlum? Elin orada kalsaydı, 24 saat seninki de iyice doysaydı, kurtulmak için de bir doktor, elinin derilerini soysaydı! Yapıştırıcı izlerine gelince; Rio karnavalına katıl, en orijinal organla Türkiye’ye bir kupa getir!

Devamı 3. sayfada...

Ben 54 kiloyum sevgilim 95. İlişkiye girmeyince kırılıyor

19 yaşında, alımlı bir kızım. Sevgilim 25 yaşında. Her gün 3 defa ilişkiye giriyoruz. Ben 54 kiloyum, o ise 95 kilo. İlişki sırasında halimi siz düşünün. Ben istemeyince de kırılıyor, “Beni sevmiyorsun” diyor. RUMUZ: YARALI CEYLAN

CEVAP: Yavru ceylanım, sana hemen el atıyorum, dertlerine çareler katıyorum. Kolay be yavruş. Önce haltere başla, her gün iki saat aralıklı çalış, ağırlıklara alış. Belin güçlensin, ağırlığa iyi dirensin. Hem yorulmasın hem kırılmasın. Bu bir. İki; dozer operatörlüğünü öğren. Vites de, direksiyon da senin elinde olmalı. Yani kızımız bu konuda bir diploma almalı. Sonra yüz metreye çalış. Kovalayınca kurtulmaya alış. Asla yere yatıp kendini ezdirme. Ruhunu da, organlarını da bıktırıp bezdirme. Bulunmaz Zümrüd-ü Anka kuşunun üzerine bin. Gak deyince et, guk deyince su verme. Hem azdırma hem delirme. Biraz aklını başına topla. Yolun başındasın, kurtuluşu bul, oraya hopla.

Günde 3-4 defa üst üste mastürbasyon yapıyorum

21 yaşında bir erkeğim. Bazen günde 3-4 defa üst üste mastürbasyon yapıyorum. Bunun ilerde çocuğum olmasına etkisi olur mu? Herhangi bir muayeneye gitmem gerekiyor mu? RUMUZ: ANKARALI

CEVAP: Yapma be oğlum. Çocuğun da olur, bocuğun da olur. Ama gittiğin yol da yol değil. Ne ilaç ne doktor. İlacın da, doktorun da kendinsin. Bu yolda gidersen ruhunu ve sistemlerini yıpratırsın. Sonra da giden trenin arkasından bakakalırsın.

Eşimde tık yok, arkadaşlarım keçiboynuzu yedir dedi

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder