Dr. Haydar Dümen Alışmaya çalısın...
HABERİ PAYLAŞ

Alışmaya çalısın...

Haberin Devamı

Erkeklerin vazgeçemediği alışkanlığı mastürbasyon evlendiklerinde başlarına adeta bela oluyor. Eşleriyle ilişkiye girmekten keyif almıyorlar. Kadın kendinden şüphe duyuyor, eşine yetemediğini düşünüp üzülüyor. Bir an önce kadınınıza alışmaya çalışın

BÖYLE SORU YOK!


Kız beni aramıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. O günden sonra beni aramaz oldu. Telefonlarıma da çıkmıyor. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, hayatın yolu uzun, kazaları bol, sapakları ve de tuzakları çoktur. Yolun başındaki kapıların kime ve ne zaman açılacağı da önemlidir. Çat kapı girilmez, açılmazsa zorlanıp çilingir getirilmez. Ya da kapı kırılıp dökülmez. İki defa zile basarsın. Açılmıyorsa, arsız arsız zorlamazsın. Çünkü kapalı kapıların ardında neler olduğunu anlayamazsın. Seninkisi elektronik kapıyı kapatmış. Anlaşılıyor ki bir hesap istiharesine yatmış. Sonuç: Olumsuz. Gerisini biz tamamlayalım. Kız aradığını bulamadı. Buluşmalarınızdan memnun kalmadı. Çünkü senin içtenliğine inanmadı.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

İlk gün heyecanı arıyoruz

25 yaşında kadınım, kocam da 27 yaşında. 1.5 yıllık evliyiz. Eşimle birbirimizi seviyoruz. Ama hayatın koşuşturmasında zorlanıyoruz. Acaba ilişkimize ilk günlerdeki heyecanı nasıl kazandırırım?CEVAP Sevgili okurum, evliliği bekle, bekle hayal kur, sonra aradığını bulmak için körebe oynar gibi o köşe senin, bu köşe benim dön dur. İştahsız yemek, heyecansız maç seyretmek olmaz. Cinsellik ise, çoğu zaman kristal bardak da olsan yarıya kadar bile dolmaz. Dönme dolabın yapısı, tapusu iyi de olabilir. Ne var ki döndükçe mideyi de bulandırabilir. İki taraftan biri “İşte ben buyum, huyum suyum bu” derken öteki içinden “Huyun suyun kurusun” diyebilir. Bu durumda önce bir çözüm yolu aranır. Bir uzmana danışılır ki ileride pişmanlık olmasın. Kartlar doğru oynansın. Daha sonra postacı kapıyı 2 kere çalmasın.

Bülbülün boyu ne olmalı?


Cinsel ilişkide yeterli bülbül boyu nedir? CEVAP Değerli okurum, bülbülün geldi dile. Başladı ‘Çile Bülbülüm Çile’ şarkısını söylemeye. Dili de dönmüyor, cik cik, cuk cuk diyor. Hedefte dişi vardır da ya dişi bülbül (bülbüliye) sağırdır ya da kafesi dardır. Bülbüliyenin ayrıca istekleri de bulunur. Erkeğinin renkler göz alıcı, yuvasına bakıcı, dişisini koruyucu olmasını ister. Bunlar yoksa bülbül gibi boyanmış bir atmacayı koysan önüne, yan gözle bile bakmaz. Hiçbir bülbüliye de “Ye beni Şevket” diye kendini ateşe atmaz. Sen kolay yolu seçmişsin, aslında insan değerlerine önem vermelisin. Son iki sözü de biz söylemeliyiz. 10 santimle yola çıkabilir, 13 santimle de göbek atabilirsin. Gerisi, neyin varsa kullanmasını öğrenirsen bülbülün şakımalarını da akşamları dinleyebilirsin.

* * * *

Halim ne olacak?


19 yaşındayım, 5 ay kadar önce ilişki yaşadım. Her gün mastürbasyon yapıyorum, her gece rüyamda ilişkiye giriyorum. Ne olacak? CEVAP Değerli okurum, senin bu halin bir şey olmayacak, bunun adı gençlik. Mastürbasyonu bırak, gece, beden bünye bildiğini okusun. İkisi birden ağır gelir. Söyleyeceklerim bunlar.

Ne kadar kan gelir?

22 yaşında kızım. Sevgilimle bir şeyler yaşadım. İç çamaşırımda leke vardı. Sizce kızlığım bozulması mümkün mü? Bana göre kan normaldi. Ama az miktardaydı ve sonra kesildi. Bozulmuş olsa gelen kan miktarı ne kadar olur, kanama kaç gün devam eder? CEVAP Sevgili okurum, bir damla da, 2 çorba kaşığı kadar da olabilir. Kızlık zarı kanaması olayın bitiminde kendini belli eder. Olaydan 1-2 saat sonra kanama olmaz. Kızlık zarı kanamışsa, kızımız da ayağa kalkmamışsa o birkaç damla kan akmamış da olabilir.

Mastürbasyonu tercih ediyorum

30 yaşında, 2 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum. Mastürbasyon yapmayı tercih ediyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, olay mastürbasyonda düğümleniyor. Kuşkusuz aranızdaki gerginliklerin de rolü olmuştur. Mutlaka yardım al. Eşinle açık konuş. Mastürbasyondan kadına transferi ve tekniğini öğrenmelisin. İleride çocukların olacak. Evlilik bence sürsün.

Prezervatif delik çıktı

2 hafta önce bir kızla ilişkiye girdim. Ama kullandığım prezervatif delik çıktı. Sizce kız hamile kalmış mıdır? CEVAP Değerli okurum, bekleyip görelim.

Gözüm doymuyor

24 yaşındayım. 3 ayrı kız arkadaşım var ve ilişkiye giriyorum. Buna rağmen gözüm bir türlü doymuyor. Hâlâ başka kızlara da bakıyorum. Bu durum ilerleyen yıllarda sorun yaratır mı? Ne olur bana yardımcı olun. CEVAP Değerli okurum, bu açgözlülük her alanda kendini gösterir. Cinselik alanında da özellikle evlendiğinde suların durulması gerekiyor. Ama bir gün birçok kızı baştan çıkarıp durulduğunda, vicdan azabı çekersen ki bana göre de çekmelisin. Onu da beyn

Cinsel ilişkiye girmeyi istiyorum

14 yaşındayım. İlişkiye girmeyi istiyorum ve mastürbasyon yapmayı seviyorum. Şimdi çok mastürbasyon yapsam ileride bir şey olur mu? CEVAP 14 yaşında, daha ağzı muhallebi kokan bir çocuksun. Bir de mastürbasyona alışmışsın. Aklına ters geldiği zaman bana danışıyorsun. İşte sana bir ipucu: Sen bu işten zarar göreceksin. Hadi bakalım doğru yoluna. Ben bu maili almamış olayım.

İsteksizlik başladı

16 yaşındayım. Ben ilk ilişkiye girdiğimde sorun yaşamamıştım. Daha sonra isteksizlik başladı. Sizce sorunum nedir? CEVAP Değerli okurum, hazmedemeceğin yemeği yersen miden de düğümlenir kalır. Sen bu işlere erken başlamışsın. Bir parça bu işlere ara ver. Sistem doğru yolu bulur.

Ne zaman diktireyim?

19 yaşında kızım. Bir yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Şimdi ise kızlık zarımı diktirmeyi düşünüyorum. “Evlendiğinde yaptır” dediler. Acaba bu doğru mu yoksa yanlış mı CEVAP Sevgili okurum, evlenmeden 1-2 gün öncesinde bu diktirme işi geçerlidir.

Utanıyorum

Penisim 7 santim. 25 yaşındayım. Çok mu küçük? Çocuğum olmazsa ne yapayım? CEVAP Değerli okurum, üroloji uzmanına git, muayenesinden geç. Ve teknik olarak ne yapılabileceğini ondan öğren. Kilon varsa, ver. Bunlar önemli konular. Yazışarak çözülmez.

Rüya görmek istiyorum

Arkadaşlarım rüyalarında ilişkiye giriyorlarmış. Ben neden rüya görmüyorum? Rüya görürüm diye 1.5 haftadır mastürbasyon yapmıyorum. Ne olur yardım edin. CEVAP Değerli okurum, sen derin uyuyor, onun için rüya görmüyorsun. Beynin de iyi dinleniyor. Yani beynin tembel. Cinselliğe karşı da baskı altında. Biz insanların bünyevi işlerine burnumuzu sokuyor ama rüyalara parmağımızı bile uzatamıyoruz. Bekle biraz.

Boşanmak üzereyiz

27 yaşındayım, evliyim. Eşim de aynı yaşta. Cinsel organım büyük. Eşim benimle olmuyor. Boşanmak üzereyiz. Ne olur yardım edin. CEVAP Değerli okurum, idareli kullanıver çünkü kadın haklı. Sen olsan her gün bu işkenceye yatar mısın?

GÜNÜN SÖZÜ

Aşka saygıyı aşkı yaşayanlar bilir. H.D.




Sıradaki haber yükleniyor...
holder