Spor Alkışlar Hakan'a

Alkışlar Hakan'a

Paylaş
Alkışlar Hakan'a

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Hakan Arıkan, Plzen karşısında sergilediği performansla adeta mağlubiyeti önleyen isim oldu

- Özellikle ilk yarıda 3 net pozisyonda Çek ekibinin forvetlerine geçit vermeyen genç file bekçisi, ikinci 45 dakikada da kritik kurtarışlara imza attı. Hakan Arıkan, Beşiktaş’ın, Plzen deplasmanından avantajla dönmesinde büyük pay sahibiydi.

Haberin Devamı

- Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Vikingur karşılaşmalarına göre farklı bir 11 sahaya sürdü. Alman çalıştırıcı, Bobo’yu yedeğe çekerken ileri uçta Nobre’yi oynattı. Yeni transferlerden Hilbert de ilk kez bir resmi karşılaşmada forma giydi.

- Plzen karşılaşmasında Beşiktaş’ı taraftarları yalnız bırakmadı. Türkiye’nin yanı sıra çevre ülkelerden Prag’a giden Siyah- Beyazlılar kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla Letna Stadı’nı inletti. Plzen önünde Beşiktaş formasıyla 28. Avrupa Kupası maçına çıkan Bobo, tarihe geçti. Cordoba ve Pancu’yu geride bırakan Brezilyalı, Kartal’ın, Avrupa’da en çok forma giyen yabancı oyuncusu oldu.