Gündem Alkollü canavar

Alkollü canavar

Paylaş
Alkollü canavar

İstanbul'da akaryakıt istasyonunu birbirine katan alkollü sürücü, kaçarken, yolun iki yönünde de kaza yaptı

İstanbul'da alkollü sürücü kullandığı otomobiliyle akaryakıt istasyonuna girmek isterken, yıkama için sırada bekleyen araçların arasına daldı. Araç sahiplerinin tepkisi üzerine çareyi kaçmakta bulan alkollü sürücü, bu kez yola çıkıp diğer araçlara çarparak adeta terör estirdi. Şans eseri can kaybının olmadığı olay akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

ÇAREYİ KAÇMAKTA BULDU

Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul Anadolu Yakası'nda, alkollü sürücü kulandığı otomobille akaryakıt istasyonuna girmek istedi. Alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, akaryakıt istasyonunda yıkama için bekleyen araçların arasına daldı.

Kazanın hemen ardından alkollü sürücüye araçları hasar gören sürücüler tepki gösterdi. Otomobilinden inmeyen ve sürücülerin tepkisi üzerine alkollü sürücü çareyi kaçmakta buldu.

ŞANS ESERİ CAN KAYBI YAŞANMADI

Akaryakıt istasyonundan kaçmaya çalıyan alkollü sürücü, daha sonra ters yöne girerek diğer araçlara çarptı. Daha sonra kendi şeridine giren araç, bir dolmuşa çarparak durabildi. Alkollü sürücünün neden olduğu peş peşe kazalarda şans eseri can kaybı yaşanmazken, dolmuşta bulunan bazı yolcular hafif şekildi yaralandı. İnanılmaz olay akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

MURAT VAROL / İSTANBUL DHA