Gündem Alkollü kadın sürücü polise saldırdı

Alkollü kadın sürücü polise saldırdı

Paylaş
Alkollü kadın sürücü polise saldırdı

Antalya'da park halindeki otomobilden yüksek sesle müzik yayını yapan 35 yaşındaki Hasibe Yeliz Göktaş, polise ve gazetecilere saldırdı

Arapsuyu Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde bulunan bir otelin önünde meydana gelen olayda, Hasibe Yeliz Göktaş, 07 ECV 51 plakalı otomobilini iddiaya göre yasak yere park edip müziğin sesini de sonuna kadar açarak dinlemeye başladı.

Durumdan rahatsız olan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Gelen polisler önce kadına müziğin sesini kısmasını söyledi, ardından otomobilinin yasak yerde olduğunu belgelemek için fotoğraf çekti.

Bu duruma sinirlenen Göktaş araçtan inerek, görevli polis memuruna saldırdı. Fotoğraf makinesini kıran Göktaş, takviye ekiplerin gelmesiyle de gözaltına alındı.

Hasibe Yeliz Göktaş ifadesi alınmak üzere Konyaaltı İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis memurları kadından şikayetçi olunca nöbetçi cumhuriyet savcısı Göktaş'ın doktor kontrolünden geçirilip gözaltına alınmasını istedi.

1.26 PROMİL ALKOL ÇIKTI

Sağlık kontrolünde 1.26 promil alkollü olduğu belirlenen Hasibe Yeliz Göktaş, Asayiş Şube Müdürlüğü nezarethanesine konuldu. Geceyi nezarethanede geçiren Göktaş, ‘kamu malına zarar vermek, nöbetçi memura mukavemet, alkollü araç kullanmak ve yüksek sesle müzik yayını yapmak’ suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edildi.

Soner KOCAER/ANTALYA (DHA)