Gündem Alkollü sürücü çatıya uçtu!

Alkollü sürücü çatıya uçtu!

Paylaş
Alkollü sürücü çatıya uçtu!

Zonguldak'ta ambulans şoförü Mehmet Hakan Günaydın, alkollü kullandığı otomobiliyle virajı alamayınca yolun alt tarafındaki evin çatısına uçtu

Mithatpaşa Mahallesi'ndeki Rüzgarlı Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, ambulans şoförlüğü yaptığı öğrenilen Mehmet Hakan Günaydın yönetimindeki 67 AS 093 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle önündeki virajı alamayınca kontrolden çıkarak 3 metre yükseklikten yolun alt tarafındaki evin çatısına uçtu.

Kenarında hasar oluşan çatı ile yol arasındaki boşlukta yan yatan aracın sürücüsü Günaydın, gürültüye dışarıya çıkan ev sahibi Hasan ve eşi Şirvan Akdal tarafından araçtan çıkarıldı. Başına aldığı darbe ile hafif yaralanan Günaydın, ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alkollü olduğu öğrenilen Günaydın, acil serviste alkol testi yapmak isteyen polise zorluk çıkardı. Alkolmetreyi üflemek istemeyen Günaydın'ın yakınları ile takviye gelen polisler arasında acil serviste arbede yaşandı.

Polis, 2 kişiyi gözaltına alırken, kaza ve hastanede yaşanan arbedeyle ilgili soruşturma başlattı. Günaydın'a, daha sonra doktorlar alkollü raporu verdi.