Gündem Alkollü sürücü polisi ezdi

Alkollü sürücü polisi ezdi

Paylaş
Alkollü sürücü polisi ezdi

Bakırköy sahilde, uygulamadan kaçan alkollü bir sürücünün çarptığı trafik polisi hayatını kaybetti

Alkollü sürücü Bakırköy sahil yolunda uygulama yapan trafik polisine çarptı, hastaneye kaldırılan polis memuru kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Olay 00:15 sıralarında Bakırköy Ataköy sahil yolunda meydana geldi. Alkollü olduğu ve hızla seyrettiği öğrenilen 34 BK 7054 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Ilıca, duba ve uyarı levhaları ile daraltılan sahil yolunda uygulama yapan trafik polisi Kemal Demir'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre sürüklenen polis memuru Demir ağır yaralandı.

SÜRÜCÜ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kanlar içinde yere yığılan polis memuru olay yerine çağrılan ambulans ile İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli olan Kemal Demir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesine sevkedilen Ilıca, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Ilıca çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

208 PROMİL ALKOL


Yapılan alkol kontrolünde 208 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Ilıca ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken araç içinde bulunan alkol şişeleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kazayı haber alarak hastaneye koşan polisler arkadaşlarının ölüm haberini alınca göz yaşlarına boğuldu. Yaşadıkları anın şokunu atamayan polis memurlarını ise meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ DE GELDİ
Olayı haber alan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın hastaneye gelerek bilgi aldı. Hastane çıkışı konuşan Çapkın, "Alkollü bir sürücü yolda görevli trafik polisimize çarptı, maalesef arkadaşımızı kaybettik. 5 yıllık bir polisti. Evli ve 1 çocuk sahibiydi. Teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun, çok üzgünüz" dedi. Olayın trafik ekiplerinin uyguması esnasında gerçekleştiğini söyleyen Çapkın, "Sürücü elde" dedi. Çapkın daha sonra trafik polislerinin yanınıa giderek başsağlığı diledi.

KAZANIN YAŞANDIĞI YERDE GERGİNLİK

Bu arada arkadaşlarını kaybeden polis ekipleri aynı noktada uygulama yapmaya devam etti. Kazanın yaşandığı yerde olay ile sinirleri gerilen bir polis memuru ile kendisine mukavemet eden bir sürücü arasında kargaşa yaşandı.

DHA

Haberin Devamı