Gündem Alkollü turistler polise saldırdı

Alkollü turistler polise saldırdı

Paylaş
Alkollü turistler polise saldırdı

Aşırı alkollü halde alışveriş merkezinde olay çıkaran İrlandalı 4 turist, müdahale eden polise de saldırdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, aşırı alkollü olarak geldikleri alışveriş merkezinde olay çıkaran 4 İrlandalı turist, kendilerini Emniyet'e götürmek isteyen polislere saldırdı. 2 polis memurunu yaralayan İrlandalı turistler gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Bodrum'un Gümbet Semti'ndeki İnönü Caddesi'nde pazar günü sabaha karşı eğlendikleri bardan aşırı alkollü vaziyette çıktıktan sonra bir alışveriş merkezinde satıcılarla tartışan 4 İrlandalı turist için polis çağrıldı.

Olay yerine giden polis memurları Halil Gülmez ile Tevfik Koyuncu, turistleri gözaltına alıp emniyete götürmek isteyince arbede çıktı.

BARDAK FIRLATTI

C.V. adlı kadın turist, elindeki bardağı polislerden Gülmez'in başına fırlatarak yaralanmasına neden oldu. 2 turistin de memur Koyuncu'ya yumruk attığı iddia edildi. Çağrılan takviye polis ekiplerince gözaltına alınan 4 turist, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis memurları Gülmez ve Koyuncu ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ayakta tedavi gören polis memurları taburcu edildi.

Haberin Devamı

EMNİYET'TE ÖZÜR DİLEDİLER

İrlandalı turistler T.H., B.J,, M.E ve C.V.'nın aşırı alkollü oldukları, sergiledikleri davranışlardan dolayı Emniyet'te özür diledikleri öğrenildi.

T.H., B,.J ve M.E. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, sorgusu devam eden 29 yaşındaki C.V.'nin, “Bodrum’a bir hafta önce tatile geldik. Bardan eğlenip çıktığımızda markete gidip su ve yiyecek almak istedik. O sırada yüksek fiyat nedeniyle tartışma çıktı. Polisleri karşımızda görünce çılgına döndük. Alkollüydük, kötü niyetimiz yoktu, çok özür dilerim, ne yaptığımı bilmiyorum” dediği öğrenildi.

C.V.'nin sorgusunun tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edileceği bildirildi

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)