Türkiye (Son Dakika) 'Allah'ın selamını veriyoruz, ceza alıyoruz'

'Allah'ın selamını veriyoruz, ceza alıyoruz'

Paylaş
'Allah'ın selamını veriyoruz, ceza alıyoruz'

Zonguldak'ta 'uyuşturucu satmak ve temin etmek' suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık 'Allah'ın selamını veriyoruz, ceza alıyoruz' diyerek karara tepki gösterdi

1’i tutuklu, 4’ü tutuksuz 5 sanığın yargılandığı uyuşturucu davası sonuçlandı. 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında tutuklu sanık Sezgin K. ile tutuksuz sanıklar Ergin K. ve Hakan K. hazır bulundu. Tutuksuz yargılanan ancak başka bir ilde farklı bir suçtan cezaevinde bulunan sanıklar Zeki K. ve Olcay Ç. ise Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Haberin Devamı

Tutuklu sanık Sezgin K., suçsuz olduğunu söyleyerek tahliyesini talep ederken, diğer sanıklar da suçlamayı kabul etmedi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Sezgin K., Olcay Ç., Zeki K. ve Hakan K.’ye 4’er yıl 2’şer ay, Ergin K.’ye ise 6 yıl hapis cezası verdi. Sezgin K.’nın da tahliyesine karar verildi.

Sanıklardan Olcay Ç., "Şimdi siz bunu benim yaptığım kanaatine mi vardınız?" diyerek karara tepki gösterdi. Mahkeme Başkanı ise "Karar sırasında tartışılmaz. İtiraz hakkın var" dedi.

6 yıl hapis cezası verilen sanık Ergin K. da "Allah’ın selamını veriyoruz, ceza alıyoruz" diye bağırarak salonu terk etti. Sanıkların yakınları da karara tepki gösterdi.

DHA