Spor Allofs: Mesut ayrılmayacak

Allofs: Mesut ayrılmayacak

Paylaş
Allofs: Mesut ayrılmayacak

Bundesliga ekibi Werder Bremen'in menajeri Klaus Allofs, Mesut Özil'in takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını söyledi

Alman medyasının sık sık övgü ile adından söz ettiği, Werder Bremen'de 2007-2008 sezonundan bu yana forma giyen Mesut Özil, Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla aralarında Barcelona, Manchester United ve Arsenal'in de bulunduğu kulüplerin ilgi odağı haline geldi.

Welt am Sonntag gazetesine konuşan Werder Bremen Menajeri Klaus Allofs, Mesut Özil'in 2011 yılına kadar takımla kontratı bulunduğunu hatırlattı. Allofs, Mesut'u satmayı düşünmediklerini, kontrat yenilemek istediklerini söyledi.

Allofs, 2-3 yıllık yeni kontrat imzalamayı arzu ettikleri, Mesut Özil'in gelecek sezon takımdan ayrılmak istemesi durumunda ise yapacak bir şeyleri olmadığını anlattı.

Bremen menajeri, yeni sezon için büyük hedefleri bulunduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, zirve mücadelesi vermeyi amaçlıyoruz. Bu hedeflerimizi ancak güçlü bir ekiple yaşama geçirebiliriz" dedi.

Mesut Özil de Johannesburg'da yaptığı açıklamada, geçen sezon 8 gol attığı Werder Bremen'in takımda kalmasını istediğini, kontratının devam ettiğini söylemişti.

Haberin Devamı