Spor Alman basınından Mesut'a övgü

Alman basınından Mesut'a övgü

Paylaş
Alman basınından Mesut'a övgü

Alman basını, Avustralya karşısındaki 4-0'lık galibiyet sonarası takımın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'e övgüler yağdırdı

Berlin’de yayınlanan B.Z gazetesi, "Yeniden geldik" başlığıyla 1. sayfadan verdiği haberinde, Mesut ile ilgili, "Mesut Özil oyun kurucu, sihirli ayak ve ritmi belirleyen oyuncu. Kale önünde henüz şanssız ve biraz da gevşek. Umarız, gördüğü sarı karttan dolayı daha sonra pişman olmaz" şeklinde yorumda bulundu.

"TEK EKSİĞİ GOLDÜ"

Spor dergisi Kicker, "Özil ile oyun hamlesi çok güçlü" şeklindeki başlıkla verdiği haberde, "Mesut Özil iyi bir şov sergiledi. Eksik kalan tek şey bir goldü" ifadesini kullandı.

Bild, "Die Welt" ve "Berliner Morgenpost" gazeteleri de birinci sayfadan verdikleri haberlerde, Alman Milli Takımının Dünya kupasının ilk karşılaşmasında rüya gibi bir başlangıç yaptığı yorumunda bulundu.

"SİHİRLİ ASLANLAR"

"Berliner Kurier" gazetesi de "Sihirli aslanlar" başlığıyla 1. sayfadan verdiği haberde, tüm milli takım oyuncularının, oynadıkları futboldan memnun olduğunu, sadece genç takım kaptanı Philipp Lahm’ın, başlangıçta şanslı olduklarını belirterek, gevşememeleri gerektiği yönünde uyarıda bulunduğunu yazdı.

Haberin Devamı